Prima imagine cu fata Gabrielei Cristea! «Victoria ne umple sufletele cu dragoste»

tavi_clonda_gabriela_cristea.jpg

tavi clonda gabriela cristea
Tavi Clonda și Gabriela Cristea
foto: arhiva personală

Gabriela Cristea (42 de ani) este cea mai fericită femeie! Sâmbătă, 23 septembrie, prezentatoarea de la Kanal D și-a îndeplinit cea mai mare dorință și a devenit mămică. A adus pe lume o minunăție de fetiță care a primit numele Victoria.

Vedeta și soțul ei, cântărețul Tavi Clonda, nu-și mai încap în piele de bucurie și mândrie. Au fost atât de generoși încât au împărtășit cu admiratorii prima poză a Victoriei, la doar câteva ore de la naștere, semn că totul a decurs perfect. Gabriela a născut la o clinică privată din Capitală, iar soțul ei a fost tot timpul alături de ea.

gabi cristea

"Astăzi am trăit cel mai important moment din viața noastră. Victoria a venit să ne umple sufletele cu dragoste. Mulțumim din suflet echipei (clinicii private n.r.) pentru cum abordează minunea nașterii și îi mulțumim în mod deosebit dnei dr Oana Moise pentru tot ce a făcut pentru noi. Soțul meu este eroul meu și sunt fericită că e tatăl fiicei noastre", a scris Gabriela Cristea pe Facebook. Vedeta nu a uitat să-i mulțumească lui Tavi pentru sprijinul lui și pentru minunata călătorie pe care au început-o împreună de când sunt un cuplu.

clonda.jpg

tavi clonda
Tavi Clonda nu-și mai încape în piele de fericire
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și