Prima imagine cu bebelușul Adelei Popescu

adela.jpg

adela popescu
Adela Popescu este prezentatoarea "Vorbeşte lumea" de la Pro Tv
Foto: arhivă personală

Adela Popeascu a îngroșat de curând rândul proaspetelor mămici din showbiz-ul românesc, atunci când l-a adus pe lume pe Alexandru, fiul ei și al lui Radu Vâlcan. Ziua de 11 iunie a fost cea mai fericită pentru celebrul cuplu, iar fanii vedetelor au așteptat de atunci prima imagine cu băiețelul mult dorit.

Iată că și clipa aceea a sosit, căci actrița a împărtășit cu admiratorii de pe Facebook o fotografie din intimitatea familiei, cu micul Alexandru în prim-plan. Internauții au fost "topiți", căci au reacționat degrabă, iar în doar 10 minute, poza cu piciorușele bebelușului, mângâiate de mâna mamei lui a strâns peste 6000 de aprecieri.

Despre numele pe care l-a ales, Adela a declarat: "Numele pe care l-am ales a fost o dorință a tatălui lui. Pe băiețel, pe bebeluș îl cheamă Alexandru Vâlcan. E un nume care îi place lui foarte mult, i-a plăcut dintotdeauna, este și nume de sfânt. E un nume necăutat, adică nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, în acelasi timp, are o semnificație aparte".

bebe_adel_apopescu.jpg

bebelus adela popescu
Adela a împărtășit cu fanii prima imagine cu micul Alexandru
Foto: arhivă personală

 

Loading...

Citește și

 • adela popescu radu valcan parinti

  Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece sâmbătă (11 iunie) dimineață. Actrița era programată să nască după 14 iunie, dar bebelușul s-a grăbit să-i cunoască...

 • adela popescu dana rogoz

  Dana Rogoz și Adela Popescu au o relație cu totul specială, sunt mai mult decât priertene, sunt ca două surori și alături una de alta la cele mai importante momente din viață. Și cum Adela a devenit mămică sâmbătă, 11 iunie, Dana nu putea lipsi. A fost anunțată de Radu Vâlcan că soția îi este la maternitate și urmează să nască, iar Dana a plecat val-vârtej de acasă.

 • adela popescu

  Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece în urmă cu o săptămână, în 11 iunie, când actrița l-a adus pe lume pe micuțul care va purta numele Alexandru. Deși copilul era programat să se nască între 14 și 19 iunie, bebelușul a fost grăbit să-și cunoască părinții.

 • adela popescu gravida 9 luni baietel

  Adela Popescu a şters cu buretele orele în care s-a chinuit să-l aducă pe lume pe băieţelul ei, iar acum se bucură că îşi strânge la piept bebeluşul. Actriţa a făcut primele declaraţii după ce weekendul trecut a devenit pentru prima oara mamă.