Prima declaraţie a lui Răzvan Ciobanu după ce a fost audiat într-un dosar de trafic de droguri

6-vedetete-razvan-ciobanu.jpg

razvan ciobanu
Răzvan Ciobanu şi-a încheiat colaborarea cu Kanal D din luna ianuarie
Foto: arhivă personală

Un necaz nu vine niciodată singur, iar Răzvan Ciobanu simte din plin că zicala i se aplică şi lui mai ales după evenimentele din ultima perioadă. S-a despărţit cu scandal de iubitului lui Marius, iar acum are mari probleme cu legea într-un dosar ce vizează mai multe persoane publice suspecte că ar deţine şi consuma droguri. Joi, creatorul de modă a fost invitat la sediul DIICOT Ploieşti pentru a fi audiat ca martor.

Anchetatorii au informaţii că mai mulţi oameni din tv şi artişti cu dare de mână ar consuma droguri scumpe, astfel că joi au avut loc percheziţii la locuinţele acestora, din Bucureşti şi Prahova. Cocaină şi canabis ar prefera vedetele de televiziune vizate în acest scandal, iar printre numele grele vehiculate se numără Raluca Bădulescu, Răzvan Ciobanu, dar şi Marian Ionescu, de la Direcţia 5. Toţi  au fost aduşi joi cu duba la DIICOT Ploieşti ca să dea explicaţii.

Oamenii legii mai verifică şi dacă manelistul Elis Armeanca, băiatul lăutarului Dan Armeanca, face parte din  filiera care ar livra vedetelor droguri. Cum acesta nu a fost de găsit de mascaţi, el a fost citat să se prezinte vineri la audieri. În schimb, chitaristul Marian Ionescu, jurata de la "Bravo, ai stil" Raluca Bădulescu şi fostul ei coleg de emisiune Răzvan Ciobanu au fost nevoiţi să răspundă la mai multe întrebări ale anchetatorilor. În timp ce liderul Direcţia 5 a spus scurt că nu are nicio legătură cu acest dosar, el nefiind consumator de droguri, ceilalţi doi martori au refuzat iniţial să facă declaraţii. Designerul a revenit ulterior pe contul lui de socializare. 

ciobanu.jpg

razvan ciobanu
Răzvan Ciobanu încă nu şi-a pierdut zâmbetul după audierile de la DIICOT Ploieşti
Foto: arhivă personală

"Pentru a nu sta în fiecare secundă la telefon, am să clarific aici: sunt suspect că aş deţine droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aş fi procurat de la nişte oameni pe care nu i-am întâlnit, cu care nu am vorbit şi pe care nu i-am cunoscut vreodată în această viaţă. Cam atât am de spus. Îmi voi exercita dreptul de a mă apăra. Şi sunt genul de om care învaţă din greşelile trecutului", a notat Răzvan Ciobanu. Acest nou scandal vine la distanţă de doar câteva săptămâni de despărţirea de iubitul său Marius.  

Până în prezent trei persoane au fost reţinute în dosarul cocaină pentru VIP-uri. Ele nu sunt persoane publice. 

Loading...

Citește și

 • razvan ciobanu si raluca badulescu

  Mai multe vedete de televiziune și maneliști au fost chemați la audieri joi, 12 iulie, într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Ploiești. Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu au fost audiați ca martori, în vreme ce solistul Elis Armeanca ar putea avea calitatea de suspect în dosar.

 • razvan ciobanu

  Şase ani de relaţie s-au dus pe Apa Sâmbetei! Povestea de dragoste dintre Răzvan Ciobanu şi iubitul lui, Marius, este istorie. Cei doi şi-au spus recent «adio», printr-o despărţire dureroasă, atât la propriu, cât şi la figurat. Designerul mai poartă urmele conflictului despre care îi este greu să vorbească. Surse din anturajul creatorului de modă povestesc însă că designerul suferă teribil după ce discuţiile dintre cei doi foşti iubiţi au degenerat.

 • razvan ciobanu si raluca badulescu

  Mai multe vedete de televiziune și maneliști au fost chemați la audieri joi, 12 iulie, într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Ploiești. Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu au fost audiați ca martori, în vreme ce solistul Elis Armeanca ar putea avea calitatea de suspect în dosar.

 • bravo ai stil

  La începutul anului, designerul Răzvan Ciobanu anunţa că se retrage din juriul emisiunii „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, motivând că nu mai are timp pentru modă. A lăsat însă impresia că mai are lucruri nespuse, iar deunăzi ne-a povestit ce mai are pe suflet, dar şi ce proiecte se mai regăsesc în agenda lui.