Prima declarație a lui Marius, după zvonul divorțului de Oana: «Ea când se enervează, țipă»

oana_roman_marius_elisei.jpg

oana roman marius elisei catuse centrul vechi
Soţul Oanei Roman a terminat petrecerea din club în cătuşe
foto: arhiva personală

Marius Elisei a declanșat un „potop” mediatic după ce a scris pe profilul personal de Facebook că relația lui cu Oana Roman și-a găsit sfârșitul.

Divorțul părea iminent în situația celor doi, într-o perioadă în care certurile dintre Marius și Oana par să nu-și mai găsească alinarea. Deși vedeta a promis că nu mai apare în presă, aceasta și-a călcat pe cuvinte și a apărut la „Xtra Night Show”, miercuri seară (11 ianuarie), pentru a clarifica situația.

În emisiunea lui Capatos, Oana Roman a declarat că vorbele lui Marius nu au fost gândite la rece, ci mai degrabă o reacție imediată după o ceartă în familie. Vedeta a explicat că își iubește soțul și că cei doi nu se gândesc sub nicio formă să divorțeze.

După ce a auzit declarațiile Oanei, Marius Elisei a intervenit joi (12 ianuarie), la o altă emisiune TV, de pe Antena Stars. „Ce pot să-ți zic decât că ai lămurit lucrurile atât de frumos”, a remarcat soțul vedetei, semn că nici el nu are planuri de despărțire.

Câteva ore mai târziu, Marius și-a făcut apariția și în platoul „Xtra Night Show”, unde a vorbit pe larg despre cearta dintre el și Oana. Acesta a povestit că totul a început într-o dimineață, când Oana s-a trezit devreme și a venit în bucătărie, găsindu-l pe Marius treaz la calculator. „La un moment dat, ea s-a trezit, a venit să bea apă... nu mai țin minte exact, și mi-a spus ceva de la care imediat mi-a sărit muștarul”, a povestit el.

Cât despre mesajul publicat pe Facebook, acesta a recunoscut că a fost scris într-un moment tensionat. „Partea nasoală este că m-a găsit în fața laptoplui cu Facebookul deschis, și eu fiind acolo nu m-am controlat”, a explicat el.

Marius a mai relatat că este o persoană introvertită care nu exteriorizează supărările. „Eu sunt o persoană care țin în mine toată răutatea care mi se aduce (...). Oana când se enervează sare imediat, vorbește, țipă, vorbește urât”, a relatat soțul Oanei Roman.

Loading...

Citește și