Prima declaraţie a Elenei Cârstea după moartea suspectă a fiului

car114-vedete-1-6-col.jpg

Brett Muttart, băiatul vitreg al Elenei Cârstea, a murit la 30 de ani în condiţii suspecte

Şoc! Elena Cârstea şi soţul ei, avocatul Glenn Muttart, sunt în doliu. Fiul cel mare al soţului artistei, Brett Muttart, s-a stins din viaţă la 30 de ani, în condiţii suspecte, despre care nimeni nu vrea să vorbească. Tânărul era puternic ca bradul şi participase la misiuni periculoase în Irak.

Ziua de marţi a început cu o veste proastă de la Elena Cârstea (54 de ani). Solista a anunţat pe Facebook că Brett Muttart, fiul cel mare al soţului ei, americanul Glenn Muttart (54 de ani), s-a stins din viaţă. Tânărul avea doar 30 de ani, iar moartea lui a ridicat multe semne de întrebare apropiaţilor familiei, dar şi celor care îl cunoşteau.

”Am avut parte, 10 ani, de cel mai minunat fiu pe care şi-l doreşte cineva. Astăzi (n.r. – marţi), cu durere în suflet, Brett Thomas Muttart a trecut în nefiinţă. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul, copilule! Eu şi Glenn suntem sfâşiaţi de durere”, a scris artista pe Facebook.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste familia artistei, iar nici unul dintre apropiaţii ei nu-şi poate explica nenorocirea. Mai mult, contactată telefonic, solista nu a dorit să vorbească despre cauza decesului.

„Sunt devastată, abia am reuşit să-mi liniştesc soţul, nu ne mai revenim. Mâine (n.r. miercuri) începem formalităţile. A fost la noi şi Alex (25 de ani), fiul cel mic al lui Glenn, au plâns unul pe umărul celuilalt. Nu vă pot spune mai multe, vreau să treacă o perioadă, să ne liniştim. Abia apoi voi vorbi despre cauza decesului”, a declarat Elena Cârstea pentru Click!

Zoom
Şi Glenn are o relaţie minunată cu fiicele vitrege

Cei doi fraţi erau războinicii familiei. Alex, fiul cel mic, a absolvit un curs de agenţi de securitate, dar în timpul liber îi plăcea să se lupte cu spada în concursuri. Brett, fiul cel mare al lui Glenn, participase ca militar la misiuni periculoase în Irak. Copiii lui Glenn Muttart locuiau în Lake Worth, Florida, la o mică distanţă de West Palm Beach, acolo unde Elena Cârstea stă de 10 ani, alături de soţ şi de cele două fiice ale sale, Sanda (18 ani) şi Adriana (16 ani), pe care le-a înfiat în România.

 

loading...

Citește și