Prima apariție publică a lui Viorel Lis! Cum arată după ce a ieșit din spital

viorel_si_oana_lis.jpg

viorel lis probleme de sanatate spital eveniment monden
Oana si Viorel Lis au avut parte de emotii din cauza problemelor de sanatate ale fostului edil
foto: Facebook

Viorel Lis a trecut, în ultima perioadă, prin moment cât se poate de dificile, el suferind un accident vascular cerebral care aproape că ”i-a pus capac”. Cu toate acestea, din fericire, el și-a revenit, iar acum și-a reluat obiceiurile pe care le avea înainte de a ajunge, de urgență, la spital.

“Viorel s-a externat de vreo două zile și acum este acasă. Este bine, vorbește, mă bucur că nu a paralizat! Când a ajuns în spital medicii au decis că trebuie să îi facă toate analizele, așa că a ieșit de acolo, în urma investigațiilor, cu mai multe boli de câte știa. Acum trebuie să mănânce mâncare gătită, are interdicție la zahăr (n.r. are și diabet). Este mai dificil, dar mergem înainte!”, spunea, pentru Click!, Oana Lis. Iar de curând, cei doi au și ieșit din casă, la un eveniment monden, așa cum făceau și înainte ca Viorel Lis să facă accidental cerebral pe care l-a suferit.

viorel_lis.jpg

viorel lis probleme de sanatate spital eveniment monden
Viorel Lis, dupa externare, a fost invitat la un eveniment monden
Foto: Arhivă personală

Mult slăbit, dar cu inconfundabilul lui zâmbet șugubăț pe figură, bu o barbă albă pe care părea să nu o mai fi dat jos de ceva vreme, Viorel Lis părea suferind la evenimentul la care a fost târât de mai tânăra lui soție. Iar asta probabil și pentru că nu se mai poate înfrupta din tot felul de bunătățuri puse la dispoziție de organizatori, el fiind nevoit să țină o dietă draconică pentru ca problemele lui de sănătate să nu se înrăutățească.

viorel_lis1.jpg

viorel lis probleme de sanatate spital eveniment monden
Viorel Lis, dupa externare, a fost invitat la un eveniment monden
Foto: Arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • Viorel Lis, Oana Lis, epilepsie, diabet, spital, Viorel Lis a fost externat, probleme de sanatate

    Prin clipe grele au trecut, în urmă cu două săptămâni, Oana (40 de ani) și Viorel Lis (74 de ani), când fostul primar al Capitalei a ajuns din nou pe patul de spital din cauza unor dureri puternice în zona capului. Din fericire, bărbatul a trecut cu bine și peste acest necaz, iar marți, 8 mai, a fost externat.

  • „Tot ce câştigă la pariurile sportive, el piede apoi la păcănele”, se plângea adesea Oana Lis, referindu-se la patima jocurilor de noroc în care a căzut soţul ei. Tocmai de aceea, blondina a ajuns să fie „bodyguard” pentru portofelul fostului edil-şef al Capitalei, pentru ca veniturile familiei să nu se ducă pe Apa Sâmbetei. Iată cum i-au surprins recent fotoreporterii Click!

  • Fostul primar al Bucureștiului, Viorel Lis, a ajuns joi, 26 aprilie, de urgență la spital, după ce a acuzat dureri puternice în zona capului. Cea care i-a fost alături și l-a însoțit pentru a-i fi făcute investigații a fost soția acestuia, Oana Lis.

  • oana lis

    Scandalul continuă în casa soţilor Lis. Oana îl acuză pe fostul primar că i-a rupt rochia de pe ea şi i-a produs răni pe mâini, de frică să nu dea buzna peste el în cameră. Fostul edil s-a baricadat în dormitor, unde stă închis de trei zile ca să-şi păzească costumele.