Prigoană nu renunță la prima dragoste. Detaliul care l-a dat de gol

prigoana_1.jpg

silviu prigoana
Silviu Prigoană, alături de Mihaela, de Maximus (7 ani) şi Eduard Gabriel (5 ani)
foto: arhiva personală

Silviu Prigoană a petrecut în stil american Crăciunul 2015. Omul de afaceri a fost cu noua iubită și copiii în SUA. Prigoană a profitat de această excursie pentru a le face o vizită și ”cuscrilor” în Chicago. Mândru, Prigoană s-a fotografiat cu Mihaela, cu Maximus (7 ani) şi Eduard Gabriel (5 ani) în fața șemineului, dar a uitat un detaliu care a dezvăluit că este tot cu gândul la prima dragoste.

Prigoană a fost de Crăciun în vizită la părinții Corinei, iubita lui Honorius. Mândru nevoie mare, omul de afaceri a stat la poză, pentru imaginile tradiționale de sărbători, împreună cu cei doi băieți din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu, și cu Mihaela, noua sa iubită.

Într-o altă imagine, Prigoană apare alături de ”cuscrii” săi, părinții Corinei. În fundal se poate observa însă un televizor uriaș deschis pe Realitatea Tv, postul de televiziune înființat chiar de Silviu Prigoană la începutul anilor 2000.

prigoana.jpg

silviu prigoana
Silviu Prigoană, alături de părinții Corinei, iubita lui Honorius, și de cei doi băieți din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu
foto: arhiva personală

 

Silviu Prigoană a înființat Realitatea Tv în 2001. Gândit inițial ca un post generalist, Realitatea Tv a devenit anul următor primul post de televiziune dedicat exclusit știrilor. Prigoană l-a angajat la vremea respectivă pe Ion Cristoiu să supervizeze editorial activitatea de la Realitatea. În 2004 însă, Prigoană a vândut postul către o companie italiană.

Loading...

Citește și

  • femeile din viata lui silviu prigoana

    Lucrurile cu femeile din viața lui Silviu Prigoană sunt foarte simple: ”prima soție, a doua soție, a treia soție”, după cum declara la un moment dat omul de afaceri. Proaspăt divorțat de Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană (51 de ani), cu o înfățișare radical schimbată, pare să se pregătească de a patra soție, o blondă cu care s-a afișat recent la... o nuntă.

  • cine este noua iubita a lui silviu prigoana mihaela

    Silviu Prigoană nu pierde timpul! Proaspăt divorţat de Adriana Bahmuţeanu, afaceristul şterge urmele trecutului şi a înlocuit-o deja pe fosta soţie cu o blondă superbă. Mulţi s-au întrebat cine este noua iubită a lui Silviu Prigoană, femeia care a apărut deja de trei ori la braţul omului de afaceri în calitate de naşă. Click! îţi spune totul despre trecutul misterioasei doamne care i-a pus fostului soţ a lui Bahmu inima pe jar.

  • Nici o zi fără vreun reproş! Foştii soţi Silviu şi Adriana Bahmuţeanu sunt din nou în contradictoriu, iar de data aceasta se ceartă din cauza greutăţii mezinului Eduard Gabriel. Afaceristul spune că fiul său ar putea ajunge obez, pentru că mama sa i-a scos sportul din program. Între timp, el i-a scos copilului pâinea din alimentaţie.

  • S-a schimbat total de când a divorţat! De la haine la mustaţă, Silviu Prigoană a schimbat tot. Până şi proteza de la picior a băgat-o în „revizie”. Afaceristul a slăbit aproape 40 de kilograme în decurs de doi ani, iar asta nu s-a întâmplat cu vreo dietă. După o operaţie complicată la dantură, fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu a fost nevoit să mănânce cu paiul.