EXCLUSIV Prietenia secretă dintre Nea Marin şi Nea Raţă. Fostul fermier-șef de la PRO TV ar vrea să revină în televiziune

1-ambijjji_copy.jpg

Nea Rață a fost acasă la Nea Marin când a filmat pentru emisiunea acestuia „Serviți, vă rog!”

Amândoi trăiesc la ţară, sunt părinţi şi au ajuns printr-o întâmplare vedete tv. Unul băga spaima în vedete la Antena 1, drept gazdă a eisiunii „Serviţi, vă rog!”, celălalt făcea pe zbirul la PRO TV, în echipa “Ferma vedetelor”. Nea Marin şi Nea Raţă au devenit buni prietei după ce antenistul l-a invitat pe protevist în ediţia de anul acesta al reality-showului său.

Florin Raţă (55 de ani), cunoscut drept Nea Raţă, a cam renunţat la televiziune de vreo 2-3 ani. Dar nu se plânge. Are ce face! Munceşte la ferma sa de dimineaţă până noaptea alături de fiul său, Bogdan, care este student la Agronomie, anul 3. Abia s-au întors din vacanţa de Paşte pe care au petrecut-o la munte şi e gata de muncă iar, cu forţe proaspete, ne-a declarat simpaticul co-prezentator al emisiunii „Ferma vedetelor”, din primele ediţii. 
“Îmi e dor de vacanţe, am fost în Egipt, Asia, India, Turcia, aş vrea să mergem la Ierusalim. Acum îmi văd de treabă, anul trecut a fost secetă şi a ieşit mai puţină recoltă, dar are Dumnezeu grijă de noi, fără el nu se întâmplă nimic şi tot El ne dă încercările prin care trecem”, spune Nea Raţă pentru Click!.

3-familie_nea_marin_copy.jpg

Nea Marin are două fete și doi nepoți

Nea Rață a trecut cu toată familia prin experiența Covid

A trecut împreună cu toată familia prin experienţa COVID, dar au scăpat toţi cu bine. „De-abia am terminat vaccinurile, deşi în noiembrie am avut şi noi toţi patru coronavirus, o formă mai uşoară”, spune simpaticul agricultor, care n-ar refuza să mai apară pe sticlă. 
„Numai Dumnezeu ştie dacă mă mai cheamă la emisiuni, acum la PRO TV s-a schimbat şi patronul, nu ştiu ce se va mai întâmpla. Da, este loc pentru toată lumea, eu îmi văd de treaba mea în continuare. Am fost la “Serviţi, vă rog!”, cu Nea Marin, la Antena 1, acum ceva timp şi am rămas buni prieteni. Chiar am făcut un Revelion împreună, eram în aceeaşi gaşcă. Dar nu ne sunăm toată ziua-bună ziua, pentru că avem domenii de activitate diferite. Dacă era şi el gospodar cu pământuri, aşa ca mine, poate îl sunam să îi cer părerea dacă nu ştiam eu ceva. Dar el este într-un alt domeniu de activitate, şi anume dansurile. Dar ştiu că şi el a făcut COVID”, ne-a povestit în exclusivitate Nea Raţă. Într-adevăr, simpaticul prezentator de la “Serviţi, vă rog!”, Marin Barbu (63 de ani), a făcut COVID-19 la finalul anului trecut, după ce a avut parte de nişte filmări pentru emisiune şi s-a fotografiat cu nişte copii. 

2-nea_rllata_cu_copiii_copy.jpg

Nea Rață este mândru de copiii lui

Și nea Marin, și nea Rață, au copii mari

“Eu am avut doar o temperatură de 38 de grade. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, am ieşit pozitiv. Am fost la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, am fost bine. Analizele au fost bune. Mi s-a spus că o să fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă repede, să mă izolez ca şi ceilalţi la domiciliu”, a declarat vedeta la vremea respectivă pentru un post tv. 
„Am purtat masca de dimineaţa până noaptea, am şi filmat cu viziera pe faţă. Cred că am pierdut totul de sub control la mare. Acolo, în zona aceea, erau mulţi copii care se apropiau de noi să le dăm autografe, să facă poze cu noi”, a adăugat Nea Marin. Şi soţia lui a făcut, dar fetele lui, Larisa şi Dana, nu. Sunt mari, la casa lor! Asta visează şi Nea Raţă: să-şi vadă copiii căsătoriţi, la casele lor, cu familii! Bogdan e fiul mai mic, de 22 de ani, dar mai are o fată Maria de 25 de ani, studentă la Medicină. „Întâi să se termine pandemia asta, aşteptăm să vedem ce se mai întâmplă. Dumnezeu are grijă de noi! Apoi să-şi termine şi ei studiile. Avem destule activităţi de făcut, vom călători şi voi face agricultură împreună cu copiii şi familia mea”, a mai spus Nea Raţă pentru Click!.

Citește și: 

Nea Marin, declarații după vindecarea de coronavirus: «M-am gândit că nu mai ies de aici»

FOTO Nea Raţă şi soţia au aniversat 25 de ani de căsnicie în Thailanda, Malaezia şi Singapore

Loading...
 
 

Citește și