Prietena cea mai bună a Adrianei Bahmuțeanu, în stare de șoc! Nepotul ei, dat dispărut

bahmu_enciu.jpg

camelia enciu nepot disparut
Adriana Bahmuțeanu și Camelia Enciu
Foto: Facebook

Clipe grele pentru Camelia Enciu, prietena cea mai bună a Adrianei Bahmuțeanu. Femeia a povestit, la o meisiune tv, că trece prin momente cumplite. Familia ei este în stare de alertă, după ce nepotul Cameliei a fost dat dispărut.

Bărbatul ar fi plecat spre locul de muncă, pe 14 aprilie, dar nu a mai ajuns. De atunci, n-a mai auzit nimeni de el. Sohan Ionel Cezar și-ar fi amenințat familia că își pune capăt zilelelor.

„Trebuia să se ducă la serviciu. De atunci nu a mai fost văzut nicăieri. Are 35 de ani. Şohan Ionel Cezar îl cheamă. Nu e căsătorit. Probabil tocmai avea o prietenă. Am înţeles că tocmai a pierdut o sarcină. Nu ştie nimeni ce s-a întâmplat cu el. Am fost la IML să verific. El nu era violent. Bea, dar nu era violent. Ne-a spus că vrea să îşi ia zilele. Luăm în calcul orice. Este a şaptea noapte în care nu a ajuns acasă. Azi am fost la spitale. Mâine merg la poliţie”, a mărturisit Camelia Enciu la Antena Stars.

loading...

Citește și

  • adriana bahmuteanu iubit

    Ai spune că Bahmu și Prigoană încă se mai iubesc la cât de mult se ceartă, deși sunt divorțați de un an și jumătate. Zilele acestea, o simplă procedură cosmetică raportată de Adriana Bahmuțeanu a declanșat un scandal de toată frumusețea, ca-n vremurile în care pliciul făcea legea în cea mai vocală familie din showbiz-ul autohton.

  • adriana bahmuteanu copil urgenta sufocare laringita

    Adriana Bahmuțeanu (42 de ani) s-a despărțit cu tam-tam de Silviu Prigoană (52 de ani), pentru a cincea și ultima oară. În 2015, Adriana a plecat de-acasă cu cei doi copii ai lor, Maximus (8 ani) şi Eduard Gabriel (6 ani ), iar afaceristul a hotărât să se despartă definitiv. Au custodie comună, iar Prigoană plăteşte o pensie alimentară de 1.000 de euro celor doi fii ai săi.