Prietena Andreei Bălan, primele detalii cu privire la sarcina artistei

andreea_balan.jpg

andreea balan
Andreea Bălan este însărcinată în patru luni
Foto: arhivă personală

Vestea că Andreea Bălan (31 de ani) este însărcinată a fost neașteptată, dar plăcută pentru prietenii, familia și fanii cântăreței. Fosta membră a trupei Andre a așteptat patru luni până să dea marea veste pe care o aștepta de ani buni.

Andreea este la doar cinci luni distanță de a-și ține copilul în brațe și de a-și îndeplini în acest fel cea mai mare dorință care îi va aduce împlinirea supremă pe plan personal.

Una dintre apropiatele solistei, Elena Marin, asistenta lui Mihai Morar și dansatoarea care o însoțește pe Andreea Bălan la concertele din țară, este des prin prejma vedetei, iar asta a făcut-o să observe schimbările prin care aceasta trece de când a rămas gravidă. Elena a povestit marți seară, 10 mai, la "Răi da' buni", cum se simte Bălanca.

"Este foarte bine, acum este la o reclamă, filmează un nou proiect. Este foarte fericită.  Am aflat și noi de curând, își dorea foarte mult acest lucru. Are foarte mare grijă, nu se vede absolut deloc, probabil datorită sportului, a faptului că dansează foarte mult. Nu și-a întrerupt concertele, le vom onora în continuare pe toate. Este însărcinată în patru luni. Mi se pare că e mai energică decât oricând, nu are grețuri sau pofte, nimic, nimic, doar că mănâncă mai mult. Are în jur de 50 de kilograme. Nu știm dacă este fată sau băiat și nici nu are vreo preferință anume", a declarat Elena în emsiunea în care lucrează ca asistentă.

elena_marin.jpg

elena marin
Elena este asistentă tv și dansatoare
Foto: arhivă personală

 

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea balan nunta plaja america

    Andreea Bălan (31 ani) și actorul George Burcea (28 de ani) vor avea un copil. Blonda își îndeplinește astfel cea mai mare dorință, aceea de a fi mamă, în doar cinci luni. Vedeta a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook.

  • andreea balan iubit george burcea

    A petrecut o vacanţă de o lună în Asia şi s-a întors de acolo mai fericită ca niciodată. Andreea Bălan traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţă, iar starea ei de bine s-a tradus în zvonuri potrivit cărora bat clopote de nuntă. Întrebată de fani, artista a spus adevărul despre nunta cu cu actorul George Burcea.

  • Pentru Andreea Bălan, anul 2016 a început cu o binemeritată vacanţă, în Asia. Zilele trecute, Andreei i s-a alăturat şi iubitul. Este vorba despre George Burcea (27 de ani), care pare să fie candidatul ideal pentru a-i fi soţ Andreei şi tatăl viitorilor ei copii.

  • andreea balan

    Andreea Bălan şi actorul George Burcea se iubesc de câteva luni, iar povestea de dragoste le-a adus mult noroc şi pe plan profesional. Mai ales lui George, al cărui nume nu era prea cunoscut pe piaţă, până să se combine cu fâşneaţa cântăreaţă. În timp ce el este solicitat pentru tot felul de spoturi publicitare, solista se pregăteşte de un turneu internaţional.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1