Previziune incredibilă despre Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, după ce au depus actele de divorţ:”Se vor împăca!”

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au depus actele de divorţ, însă un astrolog renumit susţine că între cei doi există cale de împăcare.

Deşi pare să nu mai existe cale de împăcare între cei doi, Ioana mărturisind că nu va purta numele Papadopol şi că s-au înţeles în ceea ce priveşte partajul bunurilor, astrologul Roxana Luşneac Cioriceanu, cea care a prezis că Simona Halep va ajunge numărul 1 mondial în clasamentul WTA, a declarat că după luna august, cei doi au şanse să revină la sentimente mai bune. 

”Ei sunt cumva suflete pereche. Alexandru Papadopol şi Ioana se potrivesc şi fiecare are de la celalalt ce şi-ar dori, el de la o femeie, ea de la un bărbat. Numai că, cei doi au trecut printr-o perioadă mai grea în ultimii doi-trei ani, perioadă care s-a acutizat din septembrie 2018 încoace. Nu au comunicat suficient şi fiecare şi-a dorit altceva. Greul pentru Ioana a început în toamnă, iar pentru el din iarnă. Soarele se află pe harta lui Alexandru, iar soarele arde, purifică şi dă un ego mai mare. Dă o dorinţă de a evada şi de a trece peste. La Ioana, care are detaşarea în Nodul Sud, se poate spune că perioada aceasta are aspect karmic.  
Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Wow, ce transformare! Cum arată fiul Mihaela Rădulescu la 16 ani

Ţi-o mai aminteşti pe Thalia? Arată incredibil la 48 de ani, iar copiii îi seamănă perfect

Loading...

Citește și