Premieră la Vocea României! Două surori au cântat împreună pe scenă

surorileee.jpg

Cine sunt Cristina și Diana, surorile care l-au dat pe spate pe Horia Brenciu la Vocea României

În ediția difuzată vineri, 20 septembrie, la Vocea României a avut loc o premieră! Două voci au interpretat o piesă pe aceeași scenă, în același timp. Pe lângă asta, cele două interprete sunt și surori, iar asta le-a conferit o conexiune vocală impecabilă. Astfel că, vocile celor două surori au întors scaunele lui Smiley și Horia Brenciu.

Cele două și-au propus să facă pasul spre o scenă mai mare unde să-și poată demonstra talentul. Imediat ce piesa a început, antrenorii au fost intrigați de faptul că sunt două persoane care cântau în spatele lor. Pe Smiley și pe Horia Brenciu, vocile celor două le-au convins, iar în final, surorile au ales să meargă mai departe cu Horia Brenciu, simțindu-se mai conectate cu sitlul lui muzical. 

surorile.jpg

Surorile care au făcut senzație la Vocea României cântând împreună pe scenă
Foto Facebook

După mai multe glume între jurați și cele două surori care locuiesc la Paris, cele două au ales echipa lui Horia Brenciu pentru a continua parcursul muzical la Vocea României. 

Smiley nu a rezistat să nu le aprecieze «dotările» fizice amândurora. „Un bărbat heterosexual nu poate să nu vă vadă picioarele superbe”, a declarat Smiley. 

Loading...

Citește și

  • Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune a venit curajoasă la Vocea României și toate emoțiile ei au fost constructive. A vrut să-și depășească limitele și a reușit datorită talentului ei vocal. La doar 16 ani, Adriana Simionescu l-a convins pe Horia Brenciu să se întoarcă și a intrat în echipa sa.

  • Românilor le-a fost dor de competiţia vocilor, dar au fost curioşi şi să-l revadă pe Horia Brenciu în fotoliul de antrenor! Prima ediţie a celui de-al nouălea sezon „Vocea României” a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, cu peste 1,6 milioane de telespectatori la nivel naţional.