Premieră Click! EL Radu a lansat piesa «Ay Mi Nena», o colaborare cu Sk Rootman!

el_radu.jpg

El Radu
El Radu și Sk Rootman au lansat piesa "Ay Mi Nena"

EL Radu, îndrăgitul solist din Republica Moldova, a revenit în muzică după o pauză de 2 ani! Noua sa piesă se numeşte "Ay Mi Nena" şi este o colaborare cu Sk Rootman, un artist de culoare care locuiește în Atena. Click! îţi spune cine sunt cei doi şi cum au ajuns să colaboreze.

El Radu (30 de ani) cântă din 2008 şi a abordat diferite genuri muzicale, face radio de 11 ani, a fost prezentatorulul emisiunii “Express Muzical”, la Radio Moldova – postul public al Republicii Moldova - a fost și prezentator TV la matinalul postului public de televiziune Moldova 1. Solistul e textier, prezentator de evenimente şi producător muzical. Cu noul său proiect abordează muzică latino şi reggaeton. Prima piesă din acest nou proiect se numşte “Ay Mi Nena” şi e un duet cu un rapper de proveniență nigeriană, Oghenerume Kissin (30 de ani), Sk. Rootman fiind numele lui de scenă.

Cum s-au cunoscut El Radu și Sk. Rootman

EL Radu cântă în spaniolă (dialect castilian – a’ la Iglesias), iar Sk. Rootman a înregistrat strofa de rap în engleză, cu accent african. „Pe Sk Rootman l-am găsit pe Facebook, îl recomandase cineva, în timp ce căutam un artist reggae/rap din Africa... Am început discuția, i-am trimis demo-ul, i-a plăcut mult, iar in două zile mi-a trimis strofa lui rap”, ne-a spus El Radu. Sk Rootman e originar din Nigeria, dar s-a mutat în Grecia, la Atena, în 2004, chiar în timpul Jocurilor Olimpice de la Atena! “Prima piesă dintr-un şir mai lung de melodii a fost realizată în Spania, de o echipă internaţională, compusă din membri din Rusia şi Estonia, împreună cu mine. Unul dintre membri e bunul meu prieten, originar din Ungheni, de unde sunt și eu, Ivan Lincovsky Jr., cu care ne cunoaștem de peste 15 ani. Texiera e originară din Mexic, se numește Cynthia Vinasco şi momentan e stabilită în SUA. La piesa «Ay Mi Nena» a mai colaborat şi Silviu Păduraru, de la Deepside Deejays. Vă invităm să o ascultaţi”, ne-a mai spus El Radu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1