Pregătirile pentru botezul fetiței Gabrielei Cristea sunt în toi, dar Tavi are ceva pe suflet

27751925_1699213380163986_8943031039707839760_n.jpg

gabriela cristea
Gabi Cristea și Tavi Clonda se pregătesc intens pentru botezul fetiței
Foto: Facebook

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în toiul pregătirilor pentru creștinarea fiicei lor, Victoria. Botezul va avea loc pe 14 parilie, după cum a anunțat chiar solistul, dar areo mică dorință care va trebui stabilită cu preotul.

Prezentatoarea Tv este mai dedicată ca niciodată vieții de familie, sarcinile fiind împărțite, desigur, și cu soțul său, Tavi. Cei doi formează un cuplu superb, iar de când au devenit pentru prima dată părinți, în septembrie anul trecut, au intrat și mai mult în atenția publicului.

Acum, cel mai important moment din viața lor care urmează după sărbătorile pascale este creștinarea micuței Victoria. Cântărețul a spus la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, că se pregătesc intens pentru marele eveniment:

“Am stabilit data pe 14 aprilie. Am început cu pregătirile şi trebuie să ne ocupăm, să facem invitaţii, e frumos. Suntem în discuţii aproape finalizate cu sala de evenimente. Trupă avem, trupa mea. O să avem şi surprize, câţiva artişti, trebuie să dăm câteva telefoane. Sala este foarte mare, vom avea vreo 150 de invitaţi dacă nu mai bine. Vreau să se bucure toată familia şi toţi prietenii de noi. Gabriela s-a gândit şi la o temă. Culoarea va fi mov, aranjamentele pe masă, iar tema petrecerii va fi “Trăieşte-ţi visul”. Eu cred că atunci o să am emoţii, când o să mergem la biserică. Am început şi de azi puţin”, a spus Tavi Clonda.

De asemenea, el își dorește ca fiica sa să nu fie scufundată în cristelniță, ci să fie udată pe creștetul capului, așa cum de altfel ar fi și normal: “O să vorbim cu preotul, cam aşa vrem şi noi. Sunt convins că o fie foarte bine şi chiar dacă o să plângă o să o liniştim noi”,

 

 

loading...
Loading...

Citește și