De ce preferă Andreea Raicu să îşi petreacă vacanţa în destinaţiile pustii

Adoră să călătorească şi alege de fiecare dată destinaţii cât mai sălbatice, puţin comerciale, neexploatate. Aşa s-a întâmplat şi luna trecută, când a fost în Mexic timp de două săptămâni.

Drumul a fost lung şi obositor, dar a meritat din plin. Primele zile a stat în Los Cabos, iar ultima săptămână s-a relaxat în Holbox, o insulă foarte mică şi foarte îndepărtată. „Eu am zburat din Los Cabos spre Holbox, dar dacă vrei să pleci din Bucureşti, cel mai bine zbori până la Paris, după care spre Cancun, unde închiriezi o maşină cu care mergi două ore şi jumătate până la feribot, cu care mai faci încă 30 de minute. Ştiu, e foaaaarte lungă şi obositoare călătoria, dar crede-mă că merită. Am ajuns pe o insulă extrem de frumoasă, cu nişte peisaje incredibile şi multă pace”, a spus Andreea Raicu, la întoarcerea în ţară. 

15_7.-baza2.-2col-.jpg

Apa era caldă, nisipul alb şi fin, plaja pustie. Ce-şi putea dori mai mult?!

Pentru că în vacanţe preferă liniştea şi locurile cât mai pustii, a fost fericită că hotelul ales era ultimul de pe plajă. După el – pustietate, palmieri, nisip ca făina şi apă turcoaz cât vedeai cu ochii. Cu toate acestea, nu şi-ar fi imaginat nicio secundă că într-un astfel de loc ai atât de multe de făcut. Se trezea devreme ca să vadă păsările flamingo, înota, se plimba cu bicicleta sau cu barca, mânca preparate tradiţionale extrem de gustoase, nu rata niciun apus, iar la miezul nopţii îi plăcea să admire peştii bioluminescenţi care luminează noaptea ca nişte beculeţe. Şi-a promis să revină cât mai curând în acest loc de vis.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea raicu relatii

    Andreea Raicu şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre căsătorie şi a explicat de ce până la 42 de ani nu a fost cea ma norocoasă persoană în amor. A iubit bărbaţi celebri, dar a recunoscut chiar ea că a făcut greşeli cu ei. Una dintre ele este că a luptat prea mult pentru dragostea lor, când în opinia ei acest sentiment trebuie să existe firesc într-o relaţie de cuplu.

  • Relațiile Andreei Raicu au reprezentat mereu un subiect tabu pentru presă. Vedeta a fost dintotdeauna o persoană discretă și nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei personală. Click! a realizat o retrospectivă cu trei dintre cele mai cunoscute relații ale Andreei Raicu. Vedeta a împlinit vârsta de 42 de ani pe 18 iulie, însă în momentul de față nu are o relație de iubire sau nu una pe care să și-o asume și public. Despre bărbați, singurătate și dorința de a fi mamă, Andreea a vorbit de multe ori pe blogul ei.