Pozele de cuplu cu care Gabriela Cristea a aruncat Internetul în aer: "Se împlinesc 7 ani de când ne iubim"

gabriela-cristea.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se iubesc de 7 ani
foto: Facebook

Gabriela Cristea (45 ani) are o familie frumoasă și o relație liniștită și armonioasă cu soțul ei, Tavi Clonda (40 ani) și nu se sfiește să o arate. Dimpotrivă, vedeta a decis să facă publice niște poze mai atipice cu ea și soțul ei, cu o ocazie aniversară.

“Săptămâna asta am împlinit un an de la căsătoria religioasă, în primăvară am făcut 5 ani de când suntem luați cu acte, iar în toamnă se împlinesc 7 ani de când ne iubim. De data asta nu am ieșit la restaurant, am făcut doar niște poze în curtea casei noastre și așteptăm momentul în care vom putea ieși la o întâlnire ca pe vremuri”, a notat vedeta pe pagina sa de Facebook.

În timp de Gabriela este îmbrăcată, machiată și aranjată, soțul acesteia, Tavi Clonda, apare la bustul gol. Este practic un contrast cu care Gabriela Cristea a aruncat internetul în aer, imaginile fiind ușor neobișnuite pentru fanii vedetei, printre care s-au găsit și câțiva carcotași care să comenteze că pozele sunt puțin cam intime pentru a fi postate. “Fotografiile sunt puțin cam intime pentru a fi postate, părerea mea. Nu trebuie să ne afișăm toate intimitățile pe internet. O zi frumoasă să aveți și mai multă grijă la detalii!”, i-a scris un internaut vedetei.

gabriela-cristea1.jpg

Pozele care au generat o mulțime de comentarii
foto: Facebook

Cum descrie relația cu soțul ei!

Întrebată chiar într-un intervIu pentru Click! cum îi place să descrie relația cu soțul ei  și cum este ea ca soție, Gabriela Cristea a dat din casă.

“Relația noastră este una lejeră, pentru că fiecare dintre noi are suficient de multă libertate încât să își discearnă singur cum vrea să evolueze și cred că asta este un lucru important pentru că degeaba impui celuilalt ceva dacă acela nu își dorește să  facă lucrurile pe care tu le impui și în același timp e o  relație frumoasă bazată pe încredere, pe atitudine frumoasă, pe momente frumoase pe faptul că avem acțiuni și scopuri comune, doi copii frumoși și cam despre asta este vorba. Nu am decât lucruri pozitive de spus despre relația noastră, evident că și la noi se mai întâmplă scântei, mai ales dacă stai între patru pereți de 4 luni de zile, unul cu celălalt, dar important este că reușim să comunicăm și să ajungem la un numitor comun. Și dacă ar fi să mă caracterizez pe mine ca soție, pot să spun că sunt o soție rezonabilă, aș putea să fiu o soție aproape perfectă așa cum zice soțul meu despre mine, că sunt aproape perfectă, pentru că sunt cicălitoare. Dacă nu aș fi cicălitoare aș fi perfectă, așa că sunt o soție aproape perfectă!”, ne-a spus vedeta.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Imagini neretușate cu Gabriela Cristea, pe Litoral! Vedeta, la plajă cu toată familia

INTERVIU Gabriela Cristea, despre noua dietă, marea revenire la TV și secrete de cuplu: "Sunt soția aproape perfectă"

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și