Povestea româncei sărace, ajunsă în elita mondială a modei

baguci.jpg

elena
Românca săracă, ajunsă pe culmile celebrității
instagram

I se spune ”Cenușăreasa de România”, datorită poveștii de viață impresionante pe care o are. Ironizată în copilărie pentru alura sa, îmbrăcată în haine sărăcăcioase din cauza traiului modest, Elena Baguci a demonstrat unei lumi întregi că nu contează de unde provii, ci ce ești dispus să faci pentru visurile tale.

Elena a devenit unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, defilând pentru cele mai mari case de modă și îmbrăcând hainele celor mai cunsocuți designeri. Pare că a dus o viață lipsită de griji, oferindu-i-se totul pe tavă, însă povestea ei este desprinsă din filme, potrivit adevărul.ro

elena.jpg

elena
Elena a ajuns unul dintre cele mai renumite modele, pe care casele de modă și designerii celebrii le caută mereu
instagram

 

Născută în satul Chirnogi, din județul Călărași, la data de 28 octombrie 1986, celebrul model a dus o viață modestă, jucându-se pe ulița satului îmbrăcată în cele mai ieftine haine. La vârsta de 14 ani, fetița din Călărași a fost remarcată la un casting și de atunci viața ei a luat o întorsătură drastică.  Elena a început să cucerească cele mai mari podiumuri din Europa, iar marile case de modă au dorit s-o vadă îmbrăcată în hainele lor.

bugaci.jpg

elena
Elena și-a început cariera la vârsta de 14 ani
instagram

 

Pe lângă faima pe care a primit-o odată cu  defilările pentru cele mai însemnate case de modă și designer celebrii, Elena a fost și prima româncă ce a apărut pe coperta revistei Vogue, iar la nici 19 ani, aceasta a devenit imaginea parfumului ”Gold”, al casei de modă Donna Karan, pentru care a semnat un contract de 700.000 de dolari.

vogue.jpg

elena
Elena este prima româncă ce a apărut pe coperta revistei Vogue
instagram

 

Chiar dacă celebritatea a copleșit-o, Elena nu a uitat de unde a plecat și s-a întors acasă. Din toamna anului trecut, modelul s-a întors în România și s-a înscris la facultate.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1