Povestea lui Theodor Marcu, micuțul matematician care a intrat direct în semifinala "Românii au talent"

theodor_marcu_1.jpg

theodor marcu
Theodor Marcu a primit Golden Buzz
foto: Pro Tv

Nu e puțin lucru ca la un an și jumătate, un copil să știe tot alfabetul, iar la 6 ani să facă tot felul de calcule în timp ce recită versuri. Theodor Marcu, ultimul concurent din ediția de vineri seară de la Românii au talent (Pro Tv), a intrat direct în faza semifinală a concursului după ce a primit un golden buzz de la Andi Moisescu.

Emisiunea concurs „Românii au talent” de vineri (14 februarie) s-a încheiat cu un golden buzz primit de un copil de 6 ani. Theodor Marcu i-a uimit pe juraţii concursului, dar şi pe telespectatorii de acasă, cu calculele pe care acesta le face.

theodor_marcu_2.jpg

theodor marcu romanii au talent
Băiețelul are 6 ani și face calcule mental în timp ce recită
foto: Pro Tv

Micuțul matematician, care a reușit să ducă la capăt calcule complexe în timp ce spunea și prenumele unor compozitori europeni de muzică clasică, l-a convins pe Andi Moisescu să-și ofere și cel de-al doilea golden buzz: ”E de pe altă planetă. E ceva ce doar el înțelege”, a punctat juratul uimit de capacitățile lui intelectuale.

 

Theodor Marcu, momentul de la "Românii au talent"

 

Teodor a avut emoţii când a intrat în scenă, dar s-a acomodat rapid şi a făcut faţă cu brio de întrebărilor celor patru juraţi. După ce a anunţat ce va face pe scenă, respectiv calcule japoneze, copilul a început să calculeze mai multe numere apărute pe ecran la interval de cîteva secunde.

 

Citește și:

«Românii au talent», sezonul al X-lea. Andra cântă în premieră melodia din promo

Românii au talent 2019. Ei au primit «Golden Buzz», uite cum s-au descurcat în prima semifinală!

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1