Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc și Liliana: "Era ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală"

Îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze la rubrica meteo, dar și pe scena teatrului. Florin Busuioc sau Busu, așa cum îl recunoaște toată lumea, este unul din cei mai carismatici prezentatori din showbizul românesc, de aceea vestea că a suferit un infarct miocardic a cutremurat întreaga țară.

Dacă fiecare apariție a sa la televizor este una memorabilă și plină de culoare, Busu a ales să fie discret pe plan personal. Se declară împlinit cu viața pe care o are alături de soția lui Liliana și cele două fete:  Natalie. de 15 ani şi Catinca, de 8 ani. 

Viața de familie a lui Florin Busuioc

Busu s-a recăsătorit pentru a doua oară cu Liliana, fosta lui studentă, în urmă cu mulți ani. 

"N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura", spunea Florin Busuioc pentru adevărul.ro. 

Vezi pe clickpentrufemei.ro cum arata soția lui Busu!

A fost in visele a milioane de românce, dar acum e de nerecunoscut! Cum arată Bobby din „Dallas”

Prințul Charles, dezvăluiri cutremurătoare despre căsătoria cu Lady Diana: "Voiam cu disperare să anulez nunta"

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1