Cătălin Botezatu, Vica Blochina, Adelina Pestrițu și Bianca Drăgușanu fac reduceri la haine și la bijuterii de Sărbători

adelina-pestritu-site.jpg

adelina pestritu
Foto: arhivă personală

Nu îi vezi doar la tv, ci te şi poţi îmbrăca de la ei. Acum majoritatea vedetelor şi-au redus produsele, astfel că aproape oricine îşi poate permite să poarte lenjerie de la Cătălin Botezatu, bijuterii şi şaluri de la Vica Blochina, rochie semnată Bianca Drăguşanu sau chiar haine de la Adelina Pestriţu. Click! îţi prezintă ”reducerile vedetelor”.

Cine nu a râvnit măcar o dată la chiloţii bărbăteşti care poartă patalamaua celebrului designer român Cătălin Botezatu? Probabil că aceste articole de lenjerie intimă vi se păreau scumpe şi inaccesibile, însă iată că de câteva ori pe an există reduceri, iar preţurile sunt pentru buzunarele oricui. Roşii, albaştri, din bumbac premium, boxerii pe ai căror bandă elastică sunt imprimate iniţialele designerului îi puteţi cumpăra la jumătate din costul iniţial. Astfel, în loc de 79 de lei, veţi putea plăti doar 39 de lei şi îi puteţi cumpăra de pe sit-eul cbexclusive.ro. Un cadou interesant de Sărbători, dar mai ales sofisticat având în vedere că este vorba despre Cătălin Botezatu.

2-3-bd-bote-1.jpg

Lenjeria intimă de la Cătălin Botezatu e redusă la jumătate

 

Şi Vica Blochina şi-a redus produsele de la brandul Prema Luxury Wear. Pe pagina de Facebook şi Instagram a firmei, doamnele şi domnişoarele găsesc produse elegante şi unice. De la şaluri din caşmir, până la bijuterii şi articole vestimentare cu motive ruseşti, puteţi găsi pe magazinul online al sexoasei blondine. Şi aici preţurile sunt accesibile şi puteţi găsi cadouri drăguţe reduse cu 20 la sută sau chiar 50 la sută. Spre exemplu, un şal din caşmir îl puteţi cumpăra acum cu doar 150 de lei, deşi preţul iniţial era de 178 de lei.

”Avem produse frumoase, care pot reprezenta cadoul ideal. Cele mai multe dintre ele sunt reduse, în plus, ca şi bonus, ne ocupăm să împachetăm cadoul într-un ambalaj frumos, extrem de elegant”, ne-a spus Vica Blochina. 

2-3-vica-2-facsimil.jpg

Şalurile din cașmir ale Vicăi Blochina sunt reduse cu 20%

 

Pentru doamnele şi domnişoarele care ”ţintesc” la ţinute pentru noaptea de Revelion, pot alege de la Bianca Drăguşanu. Vedeta şi-a redus o parte dintre rochiile create în atelierul ei, astfel că pentru cine visează să arate ca o sirenă şi să capteze toate privirile poate cumpăra de pe site-ul bianca-dragusanu.ro.

bianca_1.jpg

bianca dragusanu
Poţi cumpăra rochii semnate de Bianca Drăgușanu la preţ redus

Astfel, de la 1.400 de lei, puteţi cumpăra rochia Clarissa cu 200 de lei mai puţin, adică 1.200 de lei.

2-3-bote-2-facsimil.jpg

Produsele cu preţ micșorat le puteţi găsi pe site-urile vedetelor

 

O altă divă care profită de perioada Sărbătorilor pentru a-şi reduce hainele este Adelina Pestriţu. Pe site-ul byeda.ro puteţi găsi hanorace, bluze, fuste reduse cu 10 la sută, cu 20 la sută şi chiar cu 50 la sută. Spre exemplu, un hanorac colorat cu imprimeu iepuraş poate fi cumpărat la 174 de lei, de la preţul de 249 de lei. Pentru el, un hanorac cu 289 de lei poate fi găsit la 231 de lei. 

2-3-pestrita-facsimil.jpg

Adelina Pestriţu își vinde hanoracul pe byeda.ro
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1