Arșinel vinde roșii și bulion la piață! Imagini rare cu îndrăgitul actor la tarabă

arsinel1.jpg

Alexandru Arşinel spune că îi place să vândă în piaţă pentru că aşa are ocazia să petreacă mai mult timp cu oamenii
Foto: Blitz

Bucureştenii care au ieşit în acest weekend să facă piaţa în zona Cotroceni au avut parte de o mare surpriză. La una dintre tarabe, vânzând ardei kapia, bulion şi roşii, era însuşi Alexandru Arşinel. Celebrul actor îşi ajuta fiul cel mic, care are o afacere în domeniul agricol. Operat de hernie de disc şi de rinichi, cu tensiune şi dureri de picioare, Arşinel e decis să nu lase problemele de sănătate să-i guverneze viaţa.

Nici vârsta de 81 de ani, nici problemele de sănătate nu-l împiedică pe Arşinel să rămână activ atât pe scenă, cât şi în viaţa de zi cu zi. Sâmbătă după-amiaza, fotoreporterii Click! l-au surprins cărând cu maşina de acasă spre piaţa volantă de la Cotroceni câteva lădiţe cu legume proaspete. Ajutat de fiul său cel mic, Cristian, a descărcat marfa şi a mai stat circa o oră la vânzare. Îmbrăcat modest, cu masca de protecţie pe faţă, Arşinel era destul de greu de recunoscut la o primă vedere. Mai ales că atunci când mergem la piaţă suntem cu ochii doar la produse şi mai puţin la vânzător. Marfa lui Arşinel, însă, era printre cele mai apetisante, iar preţurile nici mai mici, nici mai mari decât cele obişnuite: kilogramul de roşii 6 lei, cel de ardei kapia în mai multe culori 10 lei, guliile 6 lei, iar sucul de roşii 15 lei litrul. 

arsinel4.jpg

A petrecut câteva ore în piaţa din Cotroceni
Foto: Blitz

Să cumperi din mâna lui Arşinel un kil de roşii poate fi pentru mulţi dintre noi un moment mai emoţionant decât să-l aplauzi pe scena unui teatru. Asta deoarece, pe lângă punguţa cu produse, simpaticul actor îţi spune şi o glumă, o vorbă cu tâlc, un mesaj care te face automat să ridici ochii spre el. „Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază... Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat «bio» în izolare. Nu mult, 2-3 kg”, a mărturisit pentru Click!, râzând, Alexandru Arşinel. 

arsinel2.jpg

Legumele provin din serele fiul lui Arşinel, Cristian

E tare mândru de afacerea cu legume a fiului său cel mic, Cristian. Absolvent de Drept şi de ASE, acesta a ales să se dedice unei pasiuni mai vechi şi s-a specializat în grădinărit. A amenajat un solar pe un teren din apropierea Bucureştiului, iar anul trecut pătrunsese şi în supermarketuri, unde vindea roşii şi ardei la caserolă. „Am terminat de plantat ardeiul gras şi cel iute. Mai urmează peste două săptămâni gogoşarii şi vinetele. În supermarketuri, roşiile cherry vor fi la 20 lei/kg şi va fi un mix de mai multe soiuri”, povestea în vara anului trecut Cristian Arşinel. 

arsinel3.jpg

Legumele provin din serele fiul lui Arşinel, Cristian

 

 

Loading...