Poftiţi în dormitorul lor! Fac show sexy de la prima oră

14-v-3-col-antonia.jpg

Antonia. Mamică a trei copii, Antonia e bomb-sexy la orice oră

Cine nu şi-ar dori să le vadă în pat, în dormitor sau în intimitatea căminului lor pe cele mai sexy soliste sau vedete de televiziune? Alexandra Stan, Corina Bud, Bianca Drăguşanu, Antonia sau Anna Lesko ştiu cum să le spună “bună dimineaţa” bărbaţilor care le urmăresc pe Internet.

Antonia (29 de ani) are trei copii, dar arată ca o atletă şi nu de puţine ori îşi etalează trupul sexy, în ţinute foarte sumare.

14-v-3-col-alexandra-stan.jpg

Alexandra Stan. Un body foarte decoltat: aşa arată pijamaua artistei

Pe Instagram ne-a înnebunit cu o fotografie în care apare în pat, aproape goală, afişând un posterior perfect. În aceeaşi poziţie stă şi seducătoarea Anna Lesko (39 de ani), şi ea o mămică pentru care fotografiile sexy fac parte din rutina de dimineaţă, de prânz şi de seară.

14-v-3-col-lesko.jpg

Anna Lesko. Solista are un mod interesant de a ne spune “Bună dimineaţa”

Aproape 4.000 de like-uri a strâns solista cu această poză. Alexandra Stan (29 de ani) pare cea mai dezinhibată dintre toate şi ne-a arătat cum doarme în turnee, în camera de hotel. Într-un body roşu, extrem de decoltat, cu vedere la zonele intime.

14-v-3-col-bianca.jpg

Bianca Drăgusanu. La măsuţa de toaletă, în cea mai sexy lenjerie intimă

Corina Bud (38 de ani), mândră tare de sânii ei mici şi de posteriorul bombat şi ferm, se abţine cu greu să nu se pozeze la tot pasul.

14-v-2-col-corina-bud.jpg

Corina Bud. Aceasta e ţinuta de casă a solistei

Ne-a arătat cum stă îmbrăcată în casă, dar şi în ce poziţie lucrează la laptop. Şi Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi-a făcut un ritual şi le spune fanilor “bună dimineaţa” sau „noapte bună” îmbrăcată cu cele mai sexy piese de lenjerie intimă.

Loading...

Citește și