FOTO În culise la «Vorbeşte lumea», la 6 ani aniversari. Șefa emisiunii de la PRO TV e o vedetă de la Abracadabra

vorbeste-lumea.jpg

Echipa “Vorbește lumea”s-a reunit pentru o fotografie, la 6 ani de emisiune
foto: PRO TV

Îndrăgita emisiune “Vorbeşte lumea” a împlinit, pe 13 iulie, 6 ani de la difuzare, prilej cu care le-am făcut o vizită în culise. Iată câte lucruri inedite nu se știau despre show-ul de la PRO TV!

Reporterii Click! au stat de vorbă cu producătoarea emisiunii, Andreea Caranda, fostă actriţă în “Abracadabra”, dar şi cu prezentatorii show-ului transmis de luni până vineri, la PRO TV. Iată detalii inedite despre unul dintre locurile preferate ale vedetelor autohtone.

„Mămica” emisiunii “Vorbeşte lumea” este Andreea Caranda (41 de ani), fosta Colombina din “Abracadabra”.  

2_coffffpy.jpg

Andreea Caranda, mamă a unui puști de 17 ani și jumătate

“Anul acesta se împlinesc 20 de ani de când sunt producător executiv, la 21 de ani am fost producător la “De 3 X femeie”, am fost producător general la PRO TV Internaţional, am fost content producător la “Vocea României”, am fost host producer la “Ferma vedetelor” şi la “Românii au talent”, mă ocup de Pavel Bartoş şi Smiley. Iar din 2015 mi-au dat acest proiect cu “Vorbeşte lumea” în ideea în care aveau nevoie de cineva să facă o emisiune de vară, pentru o lună şi jumătate. Sunt fericită că emisiunea împlineşte şase ani şi 1.411 ediţii, în care am muncit foarte mult. Fiecare emisie mi-a trecut prin vene”, ne-a spus Andreea Caranda, producătoarea emisiunii, despre care puţini ştiu că este şi mamă şi are un băiat de 17 ani jumătate, David. 

3_corrrpy.jpg

Invitații s-au delectat cu un candy bar special

Alături de ea are o echipă bine formată, în care fiecare ştie ce rol are, astfel încât să nu existe probleme. Ediţia aniversară de pe 13 iulie a fost presărată cu multe surprize şi invitaţi speciali. Cove şi Sore au primit un tort imens de la Florenţa Mihăilă, iar Theo Rose a cântat o melodie specială, care s-a numit chiar “Vorbeşte lumea”. Şi nu singură, ci împreună cu colegii ei din trupa Kana Jambe a lui Dan Bursuc, care a fost prezent prin culise. 

4_cgggggopy.jpg

Florența și fiica ei au adus un tort aniversar

“Dan Bursuc a fost cu ideea piesei, el vine mereu cu băieţii când îi invit. Sunt nişte băieţi foarte talentaţi, am pus ideile cap la cap, am făcut textul şi aşa a ieşit piesa dedicată emisiunii. Am făcut o variantă şi pentru toată lumea, pentru Youtube”, ne-a povestit Theo Rose. Din acest sezon sunt alături şi Theo Rose, s-a întors Viviana, dar şi Veve, şi Coţofană, care au emisiune şi la radio. 

5_cogffpy.jpg

Patru dintre reporterii emisiunii “Vorbește lumea”

“Am o echipă de profesionişti, care ştie foarte bine ce are de făcut, pe care o sprijin pas cu pas. Suntem foarte uniţi, iar acum, cu şase ani de experienţă, lucrurile ne ies foarte bine. Suntem excelent organizaţi”, ne-a mai spus Andreea. Producătoarea ne-a dezvăluit şi câteva dintre secretele ei:  este foarte matinală, aşa că apucă să facă şi exerciţii la sală, dimineaţa, înainte de a ajunge în redacţie, la ora 8.30. 

Citește și:

INTERVIU Lumea lui Cove, cum nu o vezi la TV: "Nu aș putea trăi fără familie". Secretul căsniciei cu doamna doctor

Lora pleacă de la emisiunea "Vorbește lumea": "A fost o perioadă frumoasă". Care este motivul artistei

Cristi Mitrea, adevărul despre iubita lui, care lucrează la PRO TV: "Ar putea fi viitoarea mea soție"

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1