Plouă cu amenzi pentru vedete. Reacția Catincăi Roman, după ce fata ei a chefuit cu Adi Minune: "La un viol nu se sesizează așa repede"

calina-catinca-roman.jpg

Catinca își apără fiica, pe Calina, în scandalul amenzilor pentru chefurile în pandemie
foto: Instagram

Week-end-ul acesta a plouat, din nou, cu amenzi pentru petrecăreții care nu au respectat măsurile de prevenție la chefurile din cluburi sau din restaurante. Polițiștii au fost pe fază, și fie că au primit apeluri de la 112 sau că au văzut filmările postate de vedete pe conturile de socializare, s-au deplasat imediat la fața locului și au aplicat amenzi usturătoare.

Vedetă incotestabilă și la capitolul amenzi a fost vloggerul Shelly. Pentru petrecerea cu manele dată ziua lui, polițiștii au dat amenzi în valoare de 15 000 de lei. Și alte vedete au fost prinse în flagrant, dar au scăpat mai ieftin. 

Calina, petrecere fără restricții cu Adi Minune! 

Calina, fata Catincăi Roman, și vestitul manelist Adrian Minune au petrecut și ei de mama focului prin cluburile din Capitală, sâmbătă noapte. Inițial, Adrian Minune și Calina Dumitrescu (21 de ani) s-au distrat pe cinste la un eveniment privat, mai exact la un botez, la Palatul Mogoșoaia. Petrecerea însă nu a ținut prea mult, căci un apel la 112 i-a alertat pe polițiști, care au sosit la fața locului. Aceștia au oprit petrecerea unde nu erau deloc respectate regulile pandemiei. Petrecăreții nu s-au speriat prea tare de prezența polițiștilor în zonă și au plecat mai departe în formula Calina, Diana Gureșoaie, fosta iubită a fotbalistului Cristi Tănase (cunoscută drept „Strâmba lui Dodel”) și Adi Minune, la un club de lăutari, unde s-au distrat până în jurul orei patru dimineața.

Catinca Roman: "Când e vorba de un viol nu se sesizează așa repede"

Catinca Roman, mama Calinei, a comentat pentru Click! escapada fiicei sale, care tocmai ce a avut grave probeleme de sănătate. “Nu mi se par normale amenzile pe care le dau polițiștii. Când e vorba de un viol nu se sesizează așa repede, dar când e vorba să amendeze la petreceri, imediat. Nu pot s-o oblig pe Calina sa respecte restricțiile, e fată mare acum. Ieșise și ea club după o lună, că a fost bolnavă și, gata, au și prins-o. Nu a luat amendă însă. Eu respect restricțiile, că-l am pe tata bolnav”, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate pentru Click!

bianca1.jpg

Bianca Drăgușanu
foto: Instagram

Bianca, amendată tot pentru imagini din club 

Bianca Drăgușanu (38 de ani) a primit și ea în urmă cu două săptămâni amenda maximă, în valoare de 5000 de lei, din partea polițiștilor, după ce a postat pe contul ei de Instagram un filmuleț din care reieșea ca a participat la un chef în club, alături de Adi Minune. Bianca a dat ulterior Poliția Română în judecată, precizând că ea plecase din club la ora 23 și postase filmulețul cu pricina mai târziu. “A fost o amendă abuzivă și aberantă. Mi-au dat amenda maximă, 5000 de ron. Nici nu m-au legitimat, eu nu mai eram acolo când au ajuns ei. Au văzut un filmuleț pe Instagram și m-au amendat!Am deja doi avocați care de ocupă de acest caz”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show. 

Citește și:

Adrian Minune: "Am plătit amenda, apoi polițistul a vrut să facă poză cu mine". Câte amenzi a primit în pandemie

Adi Minune şi Tzanca Uraganul, din nou prinși de Poliție la o petrecere ilegală. Au fost date amenzi în valoare de 58.000 de lei

Bianca Drăgușanu a dat Poliția în judecată pentru amenda primită în club: "E abuzivă și aberantă"

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1