Pentru Dragoș Bucur carantina a început încă din prima săptămână a lunii martie! Actorul a luat varicelă de la fiul lui

dragos-bucur-varicela.jpg

Dragoș Bucur și fiul lui au făcut varicelă
Foto: Facebook

Dragoș Bucur a făcut varicelă la 42 de ani! Actorul s-a izolat împreună cu fiul lui, Kadri, carantina la domiciliu având un dublu scop: feritul de infecția cu COVID-19, dar și o măsură potrivită pentru a nu lua și ceilalți membrii ai familiei această „boală a copilăriei”.

În plină pandemie de coronavirus, Dragoș Bucur și fiul lui s-au luptat cu alți „viruși”. Actorul a făcut varicelă, o boală ce poate deveni foarte periculoasă în cazul adulților, mai ales că acesta suferă de diabet de mai mulți ani, iar acum mai există și riscul contaminării cu coronavirus. Totuși, din fericire, Dragoș este bine în prezent și a scăpat de varicelă.

Dragoș Bucur a făcut varicelă la 42 de ani

Dragoș Bucur s-a aflat în carantină totală împreună cu fiul lui, Kadri, după ce a luat varicela de la micuț. Aceștia au intrat în contact cu boala la începutul lunii martie, iar soțul Danei Nălbaru a publicat și pe rețelele de socializare o fotografie în care i se pot vedea pe față semnele specifice varicelei. „Încă puțin și am învins amândoi varicela”, a scris acesta în dreptul imaginii cu pricina. 

Dana Nălbaru și partenerul ei de viață, Dragoș Bucur, au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, însă au decis, în urmă cu ceva vreme, să facă una dintre cele mai nobile fapte și să adopte un copil, pe Roxana, o fetiță de etnie romă. În ciuda anumitor acte de rasism de care s-a lovit de-a lungul timpului, familia acestora este una frumoasă și fericită.

Loading...