Pletosul tăvălit de Delia în «Da, mamă» a filmat scene de sex sălbatic

12-13-vedete-ulici.jpg

Aprilie 2016: A filmat o scenă fierbinte în dormitor

Talentat şi şarmant, actorul Pavel Ulici (28 de ani) a devenit răsfăţatul regizorilor, după ce, anul trecut, a fost iubitul Deliei în videoclipul „Da, mamă”.

Dacă la acele filmări el a sărutat-o cu foc şi a îmbrăţişat-o cu patos pe solistă, iată că istoria se repetă, dar la un alt nivel, şi în comedia “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, a cărei premieră are loc astăzi, pe marile ecrane. Pavel interpretează rolul lui Doru, un actor talentat, dar “obsedat” de păcănele. Dar el n-a scăpat nici de o scenă de sex fierbinte cu Aida Economu, o actriţă cu trup de sirenă.

Ulici mai are două proiecte pe ţeavă, semn că  Delia i-a purtat noroc, la debut. Este vorba despre filmul “Tudo”, regizat de Iura Luncaşu şi de “6,9 pe scara Richter”, regizat de Nae Caranfil.

12-13-vedete-delia-si-ulici.jpg

Iunie 2015: A sărutat-o pătimaş pe Delia
Loading...
 
 

Citește și

  • Temperamental, imprevizibil, slobod la gură. Aşa este Mihai Bendeac. Aşa sunt şi colegii lui, Delia şi Cheloo. Cei trei s-au ciondănit în culisele emisiunii pe care o realizează din cauză că Delia are mai mulţi bani decât ei.

  • delia matache

    ”Pe aripi de vânt”, ”Inimi desenate”, ”Cum ne noi”, ”Da, mamă” sunt patru cântece care au bătut toate recordurile în muzica românească în ultimul an și jumătate și toate sunt cântate de Delia (33 de ani). Succesul imens i-a făcut pe mulți români s-o redescopere pe fosta solistă a trupei N&D și s-o prețuiască mai mult. Evident, pentru unii a fost un bun prilej și pentru răscolirea trecutului.

  • minte-ma frumos in centrul vechi

    Să fii actor e fascinant, poate, dar nu e deloc atât de ușor pe cât pare. Cei care interpretează roluri în fel și fel de producții au de-a face cu provocări dintre cele mai interesante. Click! a aflat povești inedite de pe platourile de filmare ale peliculei „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”.

  • Fostul primar al Capitalei va juca în primul lui film pe marele ecrane. Viorel Lis îşi va juca propriul rol în comedia „Minte-mă frumos în Centru Vechi”, în care apar mulţi actori cunoscuţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1