EXCLUSIV! Acasă la Inna! Ieri - fata modestă din Neptun, azi - star mondial și divă sexy!

inna-bloc-diva-colaj.jpg

Inna a plecat dintr-un bloc modest din Neptun, iar acum e una dintre cele mai sexy dive internaţionale
foto: Click!

Inna (32 de ani) este, fără doar și poate, solista din România cu cea mai spectaculoasă ascensiune internațională, însă succesul nu i s-a urcat la cap. A plecat dintr-un bloc comunist din Neptun, iar până în prezent a văzut și a cântat în toată lumea. Chiar și așa, se întoarce acasă cu drag de fiecare dată când are ocazia, acolo unde locuiește în continuare tatăl ei, în același apartament în care a copilărit și cântăreața.

Înainte de a deveni vestita Inna, Elena Alexandra Apostoleanu (32 de ani) a urmat cursurile Liceului Economic din Mangalia, pentru care făcea naveta cu bicicleta, și pe cele ale Universităţii Ovidius din Constanţa, unde a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice. A participat la audiţiile pentru emisiunea “Alege A.S.I.A”, însă nu a fost acceptată. La finalul anului 2007, pe când lucra pentru o firmă de imobiliare, cântăreaţa i-a întâlnit pe membrii proiectului Play & Win şi pe Lucian Ştefan cu care a început marea aventură “Inna”.

Fata aceea mică de statură, de numai 1,63 m, cu strungăreaţă şi cu voce muncită la orele de canto la care o ducea mama ei în copilărie a avut succes încă de la debut, în Spania, Polonia, Ungaria, Rusia şi în Turcia. Piesa “Hot” a cucerit imediat publicul şi iată că de curând Inna a lansat albumul “YO”, compus integral de ea.

Cum a devenit cunoscută Inna

inna_in_2008.jpg

inna in 2008
Inna la debut, în 2008
Foto: arhivă Click!

Drumul spre succes nu a fost presărat numai cu flori, ci și cu multă muncă, iar norocul și inspirația de a lansa proiectul INNA au contribuit major la celebritatea de care se bucură astăzi artista.

„Mi-a fost greu când am început primul meu proiect muzical, „Alessandra“, un proiect pop-rock de care eram încântată, însă care nu a avut succesul la care ne așteptam atât eu, cât și managerul meu. Ulterior, am lansat piesa „Hot“ sub numele INNA și lucrurile s-au schimbat fundamental în viața mea. Nu eram deloc pregătită, nu mă așteptam la nimic din ce a urmat: concerte în toată România, apoi în Europa, filmări, interviuri, multe călătorii, un program extrem de încărcat și strict. Am gestionat tot ce mi s-a întâmplat cu ajutorul echipei mele, care a fost alături de mine, cu sprijinul familiei și al prietenilor, cu iubirea și susținerea fanilor”, a povestit Inna, într-un interviu pentru revista Viva. 

Mama, cel mai mare sprijin al Innei

inna_si_mama_ei.jpg

inna si mama ei la vocea romaniei junior
Mama Innei este mereu alături de fiica sa, și la concerte, și la emisiuni
Foto: arhivă personală

 

Inna a tot participat, de-a lungul timpului, la festivaluri și concursuri de muzică, pentru a-și putea exersa vocea și pentru a vedea unde se situează, în raport cu alte persoane talentate. Însă, la momentul respectiv, pe vremea când era doar o adolescentă și locuia în Neptun, nu se gândea că va ajunge atât de sus. „Îmi doream să devin artist și nu mă prea gândeam la altceva. Nu prea pot să spun că aveam un plan B. Nu am crezut că voi ajunge vreodată pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii(..) Au fost situații în care chiar nu mai credeam că voi putea să îmi urmez visul. De multe ori, eram influențată, bineînțeles, de faptul că nu câștigam un concurs sau un festival. Am trecut peste aceste situații cu sprijinul mamei, a fost de fiecare dată lângă mine și îmi spunea că data viitoare va fi mai bine, că pot mai bine”, a explicat cântăreața. 

Tatăl Innei locuiește în continuare în Neptun

bloc_inna_1.jpg

bloc inna neptun
Acesta este blocul în care a locuit Inna și în care continuă să trăiască tatăl său
Foto: Click!

 

Și în prezent, Inna o ține aproape pe mama ei, a mutat-o la București, unde i-a cumpărat o casă cu grădină și o ia deseori cu ea în turnee. Și cu tatăl are o relație foarte bună, însă bărbatul a decis să rămână să locuiască în Neptun, în apartamentul cu trei camere al familiei, acolo unde Inna doar visa că va ajunge un star internațional. Vecinii povestesc că este un bărbat modest, care nu iese în evidență și care nu și-a atribuit din succesul fetei sale. Când ajunge la mare, solista își vizitează părintele, dar familia se întregește și la București.

Inna a făcut senzație la piscina unui hotel din Mamaia

inna_la_mare.jpg

inna la piscina unui hotel din mamaia
Inna a făcut senzație cu formele evidențiate de costumul de baie sexy
Foto: Mihai Ionescu

 

Pe Litoral au surprins-o și fotoreporterii Click!, într-unul dintre locurile de suflet ale Innei. Chiar dacă își permite să locuiască în orice colț al lumii și să facă plajă pe orice insulă exotică, vedeta nu se simte nicăieri ca acasă, pe plajă, în apropierea Mării Negre.

După ce a urcat pe scena principală de la festivalul Neversea, Inna s-a relaxat a doua zi la piscina unui hotel de cinci stele din nordul stațiunii Mamaia și a încins imaginația domnilor cu trupul tonifiat și cu pozițiile sexy în care a stat pe șezlong.

inna_piscina.jpg

inna sexy la piscina
Inna a fost însoțită la piscină de prietenele sale
Foto: Mihai Ionescu

 

Minionă și bine proporționată, cu pielea bronzată și foarte naturală în mișcări și atitudine, cântăreața nu a vrut să iasă în evidență și a stat alături de două prietene. Îmbrăcată într-un costum de baie șic și șexy, cu ochelari de soare ultima modă, Inna a mers și pe plajă pentru “a lua pulsul” mării, iar seara s-a întors la Neversea, de data aceasta în public, acolo unde a dansat și s-a distrat pe ritmurile colegilor de breaslă.

neversea2019_0704_211512-1789_mva.jpg

inna neversea
Inna a cântat la Neversea, în prima zi de festival
Foto: Neversea

 

Citește și:

EXCLUSIV Așa arată Inna când nu e divă: fără machiaj și fără haine de lux

Inna şi Smiley au dat lovitura: cântă în filmele de la Hollywood şi cu oamenii Rihannei

 

 

 

Loading...

Citește și

  • inna,

    Inna se află printre cele mai apreciate artiste de pe piața muzicală din România și nu numai. Cântăreața a reușit să obțină locuri însemnate și în top-urile muzicale ale altor țări, fiind mereu plecată în turnee și bucurându-se de multă admirație din partea fanilor săi. Însă, drumul succesului ei a fost presărat și cu obstacole.

  • Elena Alexandra Apostoleanu sau Inna, care a devenit faimoasă în urmă cu 11 ani, are agenda de lucru plină. În urmă cu două zile a lansat albumul “YO”, compus integral de ea, piesa acesteia, ”Tu manera”, este pe coloana sonoră a unui serial produs de Eva Longoria, iar toată vara va cânta la Ibiza şi în America Latină. Acestea sunt performanţe la care puştoaica minionă din Mangalia nu visa vreodată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1