În Playboy erau 100% naturale, acum au ventuze şi balcoane

Când au pozat pentru celebra revistă pentru bărbaţi, cele două vedete, pe atunci în vârstă de 18, respectiv 19 ani, şi-au etalat, din plin, trupul de fotomodel, dar şi chipul de păpuşă. Au trecut ani buni de la şedinţele foto care le-au sporit popularitatea, astfel că solista Andreea Antonescu şi fotomodelul Mădălina Pamfile şi-au dorit niscaiva îmbunătăţiri. Nu în ambele cazuri alegerea a fost una fericită.

Multe vedete şi-au făcut debutul în Revista Playboy, în anii 2000. Pentru cele care nu cunoscuseră încă celebritatea acest pas a fost o rampă de lansare, iar pentru cele cu state vechi în show-biz a fost, cu siguranţă, un mare act de curaj, să pozeze în costumul Evei.

 

Andreea Antonescu (35 de ani) a făcut parte din ultima categorie. Se afla deja pe val, cu trupa Andre, în care cânta alături de Andreea Bălan, şi avea doar 19 ani, când a decis să adăuge la CV şi un pictorial sexy. A fost, de departe, cea mai scumpă apariţie, pentru că solista a fost remunerată cu suma de 30.000 de euro.

Acum, însă, la 16 ani de la acea apariţie, Andreea a început să investească în operaţii estetice. Anul trecut ea a apelat la celebrul estetician Vitalie Stan care i-a mărit bustul cu proteze din silicon şi e atât de mândră de rezultat, că în toate videoclipurile şi-l etalează şi şi-l mângâie, ca pe o podoabă valoroasă. 

Şi Mădălina Pamfile (25 de ani) şi-a etalat naturaleţea în aceeaşi revistă destinată adulţilor. Frumoasa brunetă născută la Gugeşti, Vrancea, a aşteptat majoratul ca să se dezbrace, astfel că, în luna noiembrie a anului 2011, fosta “elevă” a lui Radu Mazăre le-a arătat românilor sânii ei voluptuoşi şi tatuajul cu trandafir roşu, într-un pictorial desfăşurat la Casa Vernescu.

Din câte s-a zvonit, Pamfile nu a fost plătită pentru această acţiune, însă i-a adus suficiente beneficii încât să facă rost de o sumă de bani pentru a-şi pune silicoane. Astfel, după câteva luni, bruneta a apelat la un medic estetician pentru a o transforma într-o bombă sexy, apoi şi-a mărit şi buzele, aşa că, succesul la fotbalişti cu această imagine de vampă, a fost câştigat.

Spre deosebire de Andreea Antonescu, Pamfile nu mai este în atenţia publicului şi nu se mai bucură de celebritatea pe care o avea odinioară. S-a căsătorit şi s-a rupt de cercurile mondene. 

Cosmina Păsărin nu a apelat la bisturiu

 

Dintre divele care s-au dezbrăcat în Playboy, Cosmina Păsărin a reuşit să se păstreze departe de saloanele estetice. În urmă cu 17 ani, ea punea bărbaţii pe jar cu pictorialele incendiare din Playboy, pe care le-a realizat prima dată singură, apoi alături de Nicoleta Luciu. Avea 18 ani atunci şi arăta trăsnet.

Acum, la 35 de ani, Cosmina continuă să arate bine, având o talie de invidiat. Dar, pentru a-şi păstra trupul de divă, ea ţine dietă şi face sport. În plus, munceşte foarte mult ca prezentator de evenimente. Cosmina a bifat câteva poveşti de dragoste, însă nici un bărbat nu a dus-o la altar, aşa cum şi-ar dori. 

Loading...

Citește și

  • andreea antonescu sani silicoane operatie

    La nici un an de la operaţia de mărire a bustului, pe care a făcut-o în mare secret, Andreea Antonescu începe să vadă că implanturile de silicon parcă nu mai stau la locul lor. Vedeta a publicat recent o imagine în care apare într-un tricou decoltat, iar una dintre proteze pare că a migrat spre exterior. Specialiştii esteticieni au confirmat pentru Click! că Andreea are grave probleme cu silicoanele.

  • “S-au tunat” în România, însă de rezultat se bucură mai mult ochii străinilor. Rodica Miron, Ramona Gabor, Catrinel Sandu şi Andreea Antonescu îşi plimbă dotările prin SUA şi Dubai.