Planul secret al PRO TV-ului pentru a resuscita “MasterChef”

juriul_masterchef_romania.jpg

Adrian Hadean, Florin Scripca, Patrizia Paglieri, Razvan Exarhu, Samuel le Torriellec, Liviu Popescu, MasterChef, PRO TV
Patrizia Paglieri, Florin Scripca şi Adrian Hadean ar putea reveni la PRO TV
foto: PRO TV

Veşti bune pentru fanii emisiunii culinare de la PRO TV. Click! a aflat un secret bine păzit de producătorii show-ului, mai exact un plan care ar putea resuscita emisiunea aflată în picaj după schimbarea juriului.

Surse din interiorul postului Pro TV spun că se pregăteşte, în secret, un un nou sezon MasterChef, cel de-al şaptelea. Doar că acesta nu se va difuza anul acesta şi nici nu îi va avea juraţi pe Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec şi Liviu Popescu, cei care nu au adus ratingul dorit. S-ar părea că producătorii au găsit soluţia ca emisiunea să fie ce era odată, adică un motor de audienţă, aşa că vor apela nu doar la foştii colaboratori, dar şi la ideile pe care le avea pe vremuri Mona Segall, producătoarea emisiunii, acum mutată în barca de la Antena 1.

masterchef_1_-_copy.jpg

Adrian Hadean, Florin Scripca, Patrizia Paglieri, Razvan Exarhu, Samuel le Torriellec, Liviu Popescu, MasterChef, PRO TV
Juraţii Razvan Exarhu, Samuel le Torriellec şi Liviu Popescu nu au adus audienţa dorită
foto: PRO TV

Astfel că, se aude că vor reveni foşti juraţi, chefii Adrian Hădean, Florin Scripcă şi Patrizia Paglieri, care au fost în topuri în sezoanele 4 şi 5. Pe italianca Patrizia deja au cooptat-o în alt proiect, adică în “Ferma Vedetelor”, sezonul 3, unde aceasta participă alături de fiul ei, Francesco, în calitate de concurenţi. În plus, împreună, şi-au lansat un canal pe YouTube, unde gătesc diverse reţete şi le explică, detaliat, privitorilor. „Doamna în negru”, cum este poreclită Patrizia datorită vestimentaţiei, este din ce în ce mai prezentă la evenimentele mondene şi pare că a învăţat să vorbească şi mai bine româneşte, un atu în plus pentru ea în viitoarele sezoane ale emisiunii “MasterChef”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1