Planul secret al lui Pelinel după ce iese Borcea din închisoare. Vine barza?

19023387_1359866110771529_2561215456997038303_o.jpg

Cristi Borcea, Valentina Pelinel, Mihaela Borcea, Borcea copii, Alina Vidican
Micuțul Milan este leit Cristian Borcea
foto: arhivă personală

Eliberarea condiţionată a lui Cristian Borcea a revenit în discuţie, iar Valentina Pelinel a stat cu sufletul la gură şi a spus rugăciuni în gând. Vedeta abia aşteaptă să îşi reîntregească familia, mai ales că are planuri mari: mai vrea un copil, urgent, cu fostul şef dinamovist.

Telenovela în cazul lui Cristian Borcea (47 de ani) este departe de a final. Fostul acţionar al clubului Dinamo a fost condamnat  la 6 ani și 4 luni de închisoare, în “Dosarul Transferurilor”, iar zilele trecute, pe 4 octombrie, a primit aviz de eliberare condiţionată, din partea Tribunalului Bucureşti. Bucuria apropiaţilor n-a fost însă de lungă durată, căci decizia a fost contestată de DNA (Direcţia Naţională Anticorupţie), aşa că Borcea mai are de aşteptat până când va ieşi pe porţile penitenciarului de la Jilava. Totuși, avocata Alice Drăghici luptă cu toate armele pentru ca celebrul ei client să revină în sânul familiei, în vila din Pipera. Eliberarea este așteptată și de copii, dar mai ales de Valentina Pelinel (36 de ani), care are deja un plan stabilit pentru marea revedere.

12-13-vedete-2-col-pelinel.jpg

Valentina a devenit mămică pe 8 iunie 2016
foto: arhivă personală

Frumoasa blondină își dorește să devină din nou mămică şi credem că nici Cristi Borcea n-ar avea nimic împotrivă. Experiența alături de Milan (un an şi cinci luni), băiețelul ei și al lui Cristi, a transformat-o total pe Valentina, iar la dorinţa de a mai avea un copil a contribuit şi băieţelul. A fost cuminte, n-a fost bolnăvicios, aşa că celebra lui mamă n-a dat din colţ în colţ de când a născut. Ea s-a grăbit să le împărtăşească apropiaţilor planurile ei. ”Valentinei îi plac enorm copiii. Spune despre Milan că este minunea ei, îl divinizează pe acest băiețel cu plete blonde. A fost un copil cuminte, nu i-a făcut probleme, ba din contra, a ținut-o numai cu zâmbetul pe buze, așa că Vali își dorește și o surioară pentru el. Crede în minuni și cu siguranță i se vor îndeplini visele”, ne-a spus o sursă din anturajul fotomodelului. Valentina are o armată de ajutoare asiatice la moșia din Pipera, acolo unde locuiește din vară, după ce Borcea a divorțat de Alina Vidican, așa că i-ar fi extrem de ușor chiar și cu patru, nu cu doi copii. Pe de altă parte, și fostul boss al alb-roşilor este înnebunit după copii, iar dovada este faptul că are deja șapte moştenitori, cu patru femei: trei copii cu prima soţie, Mihaela Borcea, pe Patrick (19 de ani) și pe gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani), doi copii cu Alina Vidican, Gloria (2 ani) și Alexandru (5 ani), şi o fetiţă cu o fostă amantă, care i-a deschis proces de paternitate. Singurii care ar putea contribui la realizarea visului Valentinei Pelinel sunt tot magistrații Tribunalului Bucureşti, care urmează să dea decizia definitivă în eliberarea lui Cristi Borcea, după ce DNA a depus contestația zilele trecute.

Loading...
 
 

Citește și

  • cristi borcea sapte copii

    Cristi Borcea (45 de ani) urmează să devină tată pentru a șaptea oară. De data aceasta, mama copilului său va fi Valentina Pelinel (35 de ani), care este însărcinată în luna a patra. Fostul acționar de la Dinamo mai are trei copi cu fosta lui soție, Mihaela (46 de ani), doi cu actuala soție, Alina (31 de ani), și unul cu una dintre fostele amante. A întrecut-o chiar și pe cea mai faimoasă mămică de la Hollywood, Angelina Jolie (40 de ani), care are șase copii.

  • Cristi Borcea, Valentina Pelinel, Mihaela Borcea, Borcea copii, Alina Vidican

    Pe 8 iunie 2016, Valentina Pelinel devenea mamă pentru prima oară, iar Cristi Borcea, tată pentru a șaptea oară. Deși sunt făcuți cu femei diferite, copiii par identici, cea mai uluitoare asemănare fiind între mezinul Milan și fratele lui cel mai mare, Patrick.

  • cristian borcea inchisoare, borcea eliberare, cristian borcea cerere respinsa, borcea transfer de jucatori

    Omul de afaceri Cristi Borcea a primit în sfârșit primul aviz de eliberare de când este după gratii. Tribunalul București a decis ieri, că fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo poate fi eliberat condiționat, anunță realitatea.net. Totuși Borcea mai are de așteptat până când va ieși pe porțile penitenciarului Jilava. Decizia luată azi de magistrații Tribunalului București nu este însă definitivă și poate fi atacată în termen de 3 zile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1