Planul secret al Gabrielei Cristea: își aduce soțul la Antena Stars

gabriela_cristea_familie.jpg

Gabriela Cristea are o familie superbă
Foto Instagram

A răsărit soarele pe strada Gabrielei Cristea, după ce o vreme erau semne de întrebare legate de revenirea ei în televiziune. Odată cu plecarea de la Kanal D şi angajarea la Antena Stars, Gabi are iar undă verde să facă audienţă şi să aducă bani frumoşi în casă. Mai mult, ea plănuieşte să-şi aducă lângă ea şi soţul, cu care făcea echipă, pe vremuri, la “Te vreau lângă mine”.

Gabriela Cristea (43 de ani) s-a pus pe făcut dezvăluiri în emisiunea “Mădălin Ionescu Show”, pe care Mădălin Ionescu, naşul fetiţei sale, o realizează pe Facebook după ce a renunţat să mai prezinte „Wowbiz”, la Kanal D. În discuţia sinceră cu Mădălin, Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri-şoc şi a mărturisit şi ce salariu a avut la Kanal D, la începuturile emisiunii “Noră pentru mama”, în urmă cu 10 ani, atunci când bruneta era regină pentru şefii turci şi un motor de audienţă pentru staţia TV. “Eu nu am dezvăluit această sumă, alţii au făcut-o. E adevărat, am fost plătită cu 20.000 de euro pe lună. Probabil că am câştigat chiar mai bine de un milion de euro. Vorbeam la un moment dat cu Silvia Ioniţă, fina mea, şi ea ştia ce salariu am, şi-mi zice: «Băi, când iei tu primul salariu, eu în locul tău ştii ce aş face? I-aş scoate chash şi i-aş pune în pat să mă bălăcesc, aşa». Nu am făcut asta. Sunt banii ăia, despre care toată lumea a vorbit, care au dispărut din conturile mele (n.r. face aluzie la fostul soţ, Marcel Toader, şi la procesul pe care l-a avut cu acesta). Sunt genul ăla, care pun banii la comun, sunt banii familiei. Dar nimeni nu ştie cât am muncit pentru banii aia, zilnic”, a mărturisit Gabriela Cristea.

tavi-clonda-si-gabriela-cristea-te-vreau-langa-mine.jpg

Gabriela Cristea, Bianca Dragusanu, Kanal D, Te vreau langa mine, inlocuire, plan, rating
Gabi Cristea si Tavi Clonda, pe vremea când făceau echipă la "Te vreau lângă mine"

Dar aceste lucruri sunt de domeniul trecutului, iar acum vedeta şi soţul ei, Tavi Clonda, au alte planuri. Gabriela prezintă emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, la Antena Stars, aşa că Tavi Clonda se îngrijeşte de fiica lor, Victoria (9 luni). Click! a aflat însă că din toamnă, solistul se va alătura, cu tot band, Gabrielei Cristea, în emisiune, aşa cum au lucrat şi pe vremuri, la Kanal D. „Îmi place mult noul loc de muncă, îmi place cum sunt tratată, mă respectă noii colegi”, a mai povestit Gabriela.

loading...
Loading...

Citește și

  • Tavi Clonda Gabi Cristea

    Viaţa merge înainte, pare să le transmită Tavi Clonda fanilor săi, care de luni (26 iunie) nu-l vor mai vedea cu trupa în platoul "Te vreau lângă mine" de la Kanal d. Artistul a fost concediat după o serie de remarci nepotrivite la adresa colegilor din regie şi deşi celebra lui soţie,Gabriela Cristea, a sărit în ajutorul lui, nu a reuşit să salveze situaţia de la un deuastru, iar şefii turci au fost de neînduplecat. Chiar şi aşa, solistul îmcearcă să nu pună la suflet tot ce i s-a întâmplat şi a fugit de câteva zile la iarbă verde.

  • După ce s-a concentrat o perioadă asupra creșterii fetiței ei, Bella Victoria Margot, și a fost prinsă cu botezul celei mici, prezentatoarea tv s-a decis să revină pe micile ecrane. Nu la Kanal D însă, acolo unde prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine”, ci la un alt post de televiziune.