Piersic jr, la patru ace pe covorul roşu în SUA, cu serialul poliţist

persic18-19-vedetete-foto-a.jpg

Actorii Florin Piersic Jr., Channing Tatum, Joseph Gordon-Levitt și Corneliu Ulici, la premiera serialului “Comrade Detective”
Foto: AFP

O nouă bilă albă pentru cinematografia românească! Serialul de televiziune “Comrade Detective” (“Tovarășe milițian”), produs de compania americană A24 (Channing Tatum) pentru platforma Amazon Prime, a avut premiera mondială pe 3 august.

Pentru început, producţia este disponibilă doar în ţări precum SUA, Marea Britanie, Australia şi Noua Zeelandă, asta deşi platforma Amazon Prime e disponibilă şi în România, la un abonament lunar de 6 euro.

Serialul are exclusiv distribuţie românească, iar în rolurile principale joacă Florin Piersic jr (detectivul Gregor Anghel) şi Corneliu Ulici (detectivul Iosif Baciu), care sunt dublaţi de doi actori americani de renume, Channing Tatum, respectiv Joseph Gordon-Levitt. Pe generic îi mai regăsim pe Adrian Păduraru, Olivia Niţă, Cristian Popa etc.

Filmările au avut loc în noiembrie – decembrie 2016, în studiourile Castel Film din Izvorani, dar și în Bucureşti.

La premiera care a avut loc în Los Angeles/SUA, la “Arclight Theatre”, “detectivii” Florin Piersic jr și Corneliu Ulici au fost tare emoționați și copleșiți de realizarea lor.

Și, dacă la gala Premiilor Gopo din București Florin vine adesea îmbrăcat ca un rocker, cu bocanci și blugi, pentru evenimentul de peste Ocean și-a pus vestă, sacou și pantaloni de stofă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1