Piersic a băut 2 litri de cafea în 7 ore de filmări

piersic14-vedete-1.jpg

Florin Piersic împlineşte miercuri 80 de ani şi va fi omagiat de Dan Negru, la Antena 1

E sănătos-tun la 80 de ani, are acelaşi şarm ca în tinereţe şi tolba plină de glume.

Şugubăţul Florin Piersic i-a scos peri albi mai tânărului Dan Negru la filmările emisiunii “Te pui cu blondele?”, ediţie specială care va fi difuzată miercuri (27 ianuarie), chiar de ziua marelui actor. Astfel, în locul celebrelor blonde, care se confruntau cu invitaţii pe teme de cultură generală, Dan Negru a ales să aducă în platoul de la Antena 1, special pentru Florin Piersic, 50 de vedete care să îl pună la grea încercare. În cele 7 ore cât au durat filmările, maestrul a vorbit necontenit şi a băut cafele una după alta, în total vreo două termosuri de câte un litru, după cum ne-au povestit cei de la faţa locului. Însă, el a mai făcut un lucru ce i-a uimit pe toţi: deşi afară era un ger de crăpau pietrele, maestrul a ţinut geamurile larg deschise în cabina sa. Cu greu s-a lăsat convins să le mai închidă, şi asta după ce i s-a explicat că, din cauza diferenţei de temperatură, caloriferele ar putea crăpa.

Loading...
 
 

Citește și

  • florin piersic

    Ursitoarele au fost darnice cu Florin Piersic. I-au dăruit şarm, talent şi frumuseţe, aşa că femeile făceau coadă la uşa lui. Povestea lui de amor cu Angela Similea a fost de notorietate, însă Mărgelatu’ a găsit loc în inimă pentru mult mai multe doamne fermecătoare. La ceas aniversar, pentru că miercuri va împlini 80 de ani, Click! te invită să afli toate secretele marelui actor.

  • Cel mai îndrăgit actor al românilor n-avea cum să scape neurmărit de Securitate. În plină Epocă de Aur, Florin Piersic a fost luat în vizor de „băieţii cu ochi albaştri”, după ce, la vamă, în bagajele unei nemţoaice s-au găsit câteva foi dintr-o revistă editată la New York. Publicaţia ar fi urmat să ajungă la marele actor.

  • florin piersic filmari lacrimi de iubire

    După sucesul telenovelei „Numai iubirea”, producătorii postului tv ACASĂ au continuat să creeze noi poveşti. Dacă „Păcatele Evei” a avut mici probleme, „Lacrimi de iubire” a mers strună şi a avut succes imediat, mai ales că din distribuţie face parte şi Florin Piersic.

  • Are 79 de ani, dar nici că-şi arată vârsta, astfel că firmele fac coadă la uşa lui Florin Piersic, ca să-l aibă protagonist în spoturile publicitare.