Pictoriţa Calfa creşte porumbei şi găini la castel

6-7-vedete-calfa-dc_0532-2.jpg

Cei opt porumbei s-au obişnuit cu ea

Maria, Simona, Dragoş, Porumbescu... aceştia sunt doar câţiva dintre noii locatari de la castelul Marianei Calfa. Unii înaripaţi.

Pentru că îi plac animalele şi spaţiul îi permite, pictoriţa vrea să-şi amenajeze o grădină zoologică în curte şi a început cu achiziţionarea a cinci găini pitice, trei cocoşi şi opt porumbei.

6-7-vedete-calfa-dc_0532-3.jpg

A amenajat coteţe în curte şi, în timp, vrea să-şi facă o adevărată grădină zoologică

 

 „Din primăvara anului trecut, de când a murit mama, am simţit să-mi măresc familia. Mi-am luat un căţel, acum porumbei şi găini de rasă. Deja s-au obişnuit cu mine şi-mi mănâncă din palmă. Ei toţi sunt copiii mei”, spune Calfa, în timp ce se cocoţează în porumbar să-şi hrănească înaripatele. Mărturiseşte că a învăţat multe despre creşterea porumbeilor de la un vecin priceput, care o ajută la curăţenie. Speră ca din primăvară găinile să înceapă să-i facă ouă, iar porumbeii să se înmulţească. „Vreau să am 100 de porumbei, un fazan, nişte raţe mute şi un ponei alb. Acesta din urmă e visul meu. Iar eu, dacă îmi doresc ceva, universul conlucrează pentru ca visul meu să se împlinească”, adaugă, fericită, pictoriţa.

 

Loading...

Citește și

  • mariana calfa cadou iubit

    Clipe romantice, lumânări, şoapte de iubire... şi un cadou de zeci de mii de euro. De asta a avut parte Mariana Calfa, de Sfântul Valentin. Iubitul ei neamţ i-a făcut surprize la care nu s-ar fi aşteptat.

  • mariana calfa

    Pictoriţa Mariana Calfa îşi deschide porţile casei pentru orice are nevoie să înnopteze în zonă sau pur şi simplu să vadă cum e viaţa „la castel”. Dacă până acum acolo au locuit tot felul de prieteni şi rude, de anul viitor, vedeta vrea să-şi transforme locuinţa în pensiune.