VIDEO EXCLUSIV Pictoriţa Calfa, cadou de 200.000 de euro de la iubit

mariana_calfa.jpg

mariana calfa revelion
Pictoriţa Mariana Calfa a plans in noaptea de Revelion
Foto: arhivă personală

Pictoriţa de la castel a primit tot ce şi-a dorit de la iubitul ei, Eric: parfumuri, genţi, bijuterii, haine şi vacanţe. Însă cadoul de anul acesta... le întrece pe toate!

Atât de cuminte a fost Mariana Calfa, încât iubitul i-a făcut un cadou cât se poate de consistent. Castelul cu 30 de camere pe care îl are în Bucureşti nu îi mai era suficient frumoasei pictoriţe, iar iubitul neamţ s-a gândit să-i mărească averea cumpărându-i o cabană în Elveţia, care valorează cât aproximativ 5 apartamente în  Bucureşti: 200.000 de euro.

"A cumpărat o cabană pe care eu mi-o doream foarte tare de mai mult timp. În tinereţe, când mergeam i-am zis că dacă vreodată o vinde patronul, o iau eu. Şi acum mi-a cumpărat-o. Chiar mi-a făcut o mare bucurie, pentru că nu mă aşteptam. Are 8 camere, este înconjurată de brazi, de munţi. Are restaurant la parter, iar Eric a cumpărat-o cu tot cu restaurant", a povestit Mariana Calfa la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

Cabana este una cu tradiţie petru cei doi, deoarece i-a găzduit în urmă cu 23 de ani, atunci când cei doi trăiau printre primele nopţi de iubire pasională!

Ea nu a fost atât de generoasă

În schimb, pictoriţa s-a limitat la a-i cumpăra iubitului ei câteva lucruri mai... practice. „Eu i-am luat numai lucruri intime: pijamale, papuci şi alte lucruri pe care nu pot să le spun. I-am luat lucruri pe care să le folosească în timp ce se gândeşte la mine... nu fac cadouri foarte scumpe", a mai spus pictoriţa.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1