Petru Mircea a renunţat la blondă pentru sosia Mădălinei Manole?

12-13-vedete-2.jpg

După ce au făcut cumpărăturile, Petru Mircea şi misterioasa brunetă au mers la vila din Otopeni

Rămas fără nevastă, Petru Mircea a încercat să-şi refacă viaţa alături de o blondă, însă ori casa e blestemată, ori el este indecis, căci, din primăvară, femeia a dispărut de pe radar. De ceva vreme însă, în peisaj şi-a făcut apariţia o brunetă înaltă şi cu părul lung, despre care ai jura că este sosia Mădălinei Manole.

În modestul lor apartament din Ploieşti, de cinci ani şi patru luni, Ion şi Eugenia Manole, părinţii Mădălinei Manole, îşi jelesc fiica moartă. Ştiu că lacrimile lor nu le-o mai aduc înapoi pe “fata cu părul de foc”, însă refuză să se resemneze. La 60 km distanţă de ei, în Otopeni, Petru Mircea, fostul lor ginere, pare mai puternic, ba chiar îşi caută consolare în braţele unor femei. “Văduvul” Mădălinei a respectat doliul, purtând  o vreme haine cernite şi barbă, însă, la trei luni după decesul cântăreţei, el şi-a adus în fostul cămin conjugal o blondă robustă,  care a preluat din start frâiele vilei. Numai că, de ceva vreme, Petru Mircea pare că s-a săturat de blonde, fiind văzut în compania unei brunete, ale cărei trăsături ne amintesc de Mădălina. Fotoreporterii Click! l-au surprins, zilele trecute, la ceas de seară, pe Petru, într-un supermarket, în timp ce înghesuia într-o plasă ceva de-ale gurii. 

Au intrat împreună în vila din Otopeni

 • petru mircea
  Petru Mircea a aşteptat în maşină
  Foto Papics
 • petru mircea
  După câteva minute, femeia a ajuns la maşină
  Foto Papics
 • petru mircea
  Cei doi au plecat apoi spre casa lui Petru Mircea
  Foto Papics
 • Maximize

1/4

După ce a plătit, a urcat în maşină, iar misterioasa, cu păr ca abanosul, s-a aşezat pe locul din dreapta. Au gonit spre vila din Otopeni şi au intrat împreună în curte. La aflarea veştii, fostul socru al lui Petru Mircea a luat foc: “A mai apărut cu bruneta. Din vară am auzit de existenţa ei, însă nu ştiu dacă e noua iubită sau vreo rudă, căci blonda am înţeles că mai are două surori, una în Italia şi alta în Botoşani. Dacă e vreo iubită, nu ştie ce o aşteaptă pentru că ăsta nu e om să stea o femeie cu el. Cine a stat, a pătimit şi a intrat în pământ. Femeia o fi încântată că monstrul are casă şi nu mai e nevoită să muncească”,  a declarat Ion Manole, pentru Click! Cât despre maşina argintie avariată, pe care Mircea o conduce, fostul lui socru ne-a mai zis: “Mircea a lovit toate maşinile. El distruge pe tot ce pune mâna”. 

Blonda lui Petru, «mamă» pentru fiul Mădălinei

12-13-vedete-6.jpg

Misterioasa Cătălina îl lua zilnic pe Petru junior de la grădiniţă

Petru Mircea n-ar recunoaşte nici picat cu ceară că ar fi avut o relaţie cu blonda Cătălina, deşi fotoreporterii Click! i-au surprins de nenumărate ori împreună, ca o adevărată familie. Mai mult, femeia devenise “umbra” lui Petru junior, fiul Mădălinei Manole cu Petru Mircea. Îl lua pe băieţel de la grădiniţă, îi aranja hainele, îl ducea la casa din Otopeni şi i-l preda bunicii paterne. În plus, misterioasa blondă a fost surprinsă intrând în miez de noapte în casa din Otopeni a răposatei soliste, iar ziua îi conducea maşina.

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1