A petrecut ca toți românii: Horia Moculescu a făcut Revelionul în sufragerie

Horia Moculescu este un clasic și la petreceri! Artistul a petrecut Revelionul în familie, alături de cei dragi. În timp ce colegii de breaslă se rup în figuri prin cluburi sau în vacanțe care mai de care mai exotice, Moculescu a preferat să-și invite prietenii acasă.

Trecerea dintre ani i-a prins stând așezați cu toții, în jurul mesei, într-o sufragerie caldă, neschimbată de pe vremea când era căminul conjugal al său și al Marianei. Mesenii au ascultat colinde, romanțe, dar și hituri românești și au servit bucate alese, special făcute pentru masa de Revelion.

Horia Moculescu a primit aprecieri pentru simplitatea casei în care locuiește, acolo unde timpul pare că s-a oprit în loc, amintind de tinerețea anilor '70. 

Loading...

Citește și

  • De mai bine de doi ani, fiica Marianei şi a lui Horia Moculescu se luptă cu afecţiuni psihice. Cu ajutorul tratamentelor, dar şi a psihologului şi psihiatrului ei, tânăra susţine că acum se simte mai bine. Însă, ea şi-a speriat apropiaţii cu declaraţiile făcute pe Facebook, în care susţine că viaţa ei nu mai are rost.

  • Horia Moculescu, Moculescu fiu, fiul lui Moculescu a murit, nepot, Nidia Moculescu, tragedie

    Horia Moculescu (80 de ani) a suferit enorm când a aflat, în 2008, că fiul său, Ion, a murit la numai 31 de ani, după ce s-a prăbușit pe caldarâm, de la etajul 5 al unui bloc din Berlin. Singura alinare a vestitului compozitor este însă Leon, nepotul său stabilit în Germania, și pe care îl așteaptă vara viitoare, la București.