Petrecere de pomină pentru mama Zina, la 80 de ani

16-17-vedete-zina-acum.jpg

2016. De 3 ani, mama Zina locuieşte la un cămin de bătrâni

Zina Dumitrescu, supranumită şi „doamna modei româneşti”, va împlini 80 de ani pe 16 iunie. Deşi îşi duce bătrâneţile într-un azil, „copiii” ei de suflet nu au uitat-o şi pun la cale un eveniment de pomină pentru ea.

„Pe 19 iunie, la Vila 23 din Snagov, aproape de căminul din Ghermănești unde locuieşte acum mama Zina, ne vom aduna noi, copiii săi, cei pe care i-a format dumneaei, şi vom face prezentări de modă. Vrem să o readucem în lumea pe care a iubit-o, creat-o şi în care a trăit, vrem să revină la podiumul de modă”, a declarat, pentru Click!, designerul Eli Lăsnean.

16-17-vedete-zina-inainte.jpg

1999. Eli Lăsnean şi Zina Dumitrescu, pe vremea când nu ratau nici un eveniment de modă

 Evenimentul va fi o surpriză pentru Zina: „Ea nu bănuiește nici 10% din ce va fi acolo. I-am spus doar că vom merge să luăm masa cu câteva dintre fetele ei, care o tot vizitează”, a afirmat Ion Cassian, patronul azilului unde Zina stă de mai bine de trei ani. Printre cei care au „complotat” pentru realizarea acestei petreceri se mai numără Cătălin Botezatu şi Dana Săvuică. 

 

Loading...

Citește și

  • Zina Dumitrescu (79 de ani) a aşteptat în zadar, de Paşte, să-şi vadă unicul fiu. Din păcate, Cătălin Negreanu nu şi-a mai vizitat mama de luni bune, a lăsat-o la azil înglodată în datorii, iar de Sărbători nu i-a dat nici măcar un telefon.

  • zina dumitrescu

    Cunoscuta creatoare de modă Zina Dumitrescu a murit, joi (28 martie). Mama Zina a avut o poveste de viață demnă de film. Designerul a lansat numeroase vedete din showbiz-ul autohton, printre care Cătălin Botezatu, Valentina Pelinel și Dana Săvuică.

  • zina dumitrescu

    De mai bine de patru ani, Zina Dumitrescu (79 de ani) locuiește la un azil din Ghermănești, iar de curând s-au aflat problemele prin care trece "mama modei românești". Datoriile de mii de euro au pus-o în pericolul de a ajunge în stradă, dar oameni cu suflet mare, printre care și Gigi Becali, au scăpat-o pentru moment de problemele financiare.

  • A fost emblema modei româneşti şi ”mamă” pentru multe manechine, însă acum, Zina Dumitrescu e a nimănui. Se pare că femeia a fost abandonată şi de unicul său fiu, Cătălin Negreanu, care nu doar că nu i-a mai dat nici un telefon, dar a lăsat-o şi cu datorii de 7.000 de euro la azilul în care îşi duce bătrâneţile.