VIP-uri la botezul Ancăi Serea! Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, prima petrecere împreună după eliberare

s12-3-1.jpg

Un tablou frumos de familie: Anca Serea și Adrian Sînă, alături de cei șase copilași ai lor. Din poză nu lipsesc părinții spirituali Pepe Berciu și frumoasa sa soție

Elegantă, rafinată şi cu zâmbetul pe buze, aşa a fost mămica Anca Serea sâmbătă, când şi-a botezat cel de-al şaselea odor. Pentru acest frumos eveniment, ea şi soţul ei, artistul Adrian Sînă, au organizat o petrecere de pomină, cu un tort de poveste. Printre invitaţi s-au numărat şi soţii Valentina şi Cristi Borcea. Cuplul a bifat prima ieşire după eliberare.

Ziua de sâmbătă a fost una cu mari emoţii pentru soţii Anca Serea-Adrian Sînă. Aceştia au creştinat-o pe micuţa Leah Maria, iar evenimentul a avut loc la conacul  Domeniul Manasia, într-un decor de poveste, aflat la câţiva zeci de kilometri de Bucureşti.

s22-3-2.jpg

Familia numeroasă a avut nevoie de o dubiță cu care să ajungă la Domeniul Manasia

Celebra mămică a strălucit şi de data aceasta, purtând o rochie marsala, foarte sexy, realizată de designerul Otilia Brăiloiu, în care a etalat o siluetă încredibilă pentru o femeie care a dat naştere celui de-al şaselea copil cu doar trei luni în urmă.

s32-3-3.jpg

Anca a purtat o rochie superbă și a optat pentru o coafură lejeră,dar de mare efect: și-a împletit părul

Şi nu doar ea a părut ruptă dintr-o prezentare de modă, pentru că o parte dintre invitate au fost la fel de elegante şi de sexy. Spre exemplu, naşa Silvana Berciu a purtat o rochie neagră cu trenă şi umerii dezgoliţi. 

s42-3-4.jpg

După botez, invitații s-au îndreptat spre localul unde s-a ținut petrecerea

Printre doamnele super bine îmbrăcate s-a remarcat şi Valentina Pelinel, care a venit la local la braţul soţului ei, Cristi Borcea, iar frumosul cuplu a bifat prima petrecere după eliberarea fostului şef dinamovist din Penitenciarul Rahova. Blondina a etalat o siluetă de viespe în rochia neagră cu umeri bufanţi, decolteu adânc în V şi crăpătură pe picior. 

s52-3-5.jpg

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au numărat printre invitaţi

Coafată lejer şi cu un machiaj impecabil realizat de Ema Uta, doamna Borcea arăta mai degrabă ca o puştoaică nu ca o mamă a trei copii, de 39 de ani, pe care îi va împlini peste trei săptămâni.

s62-3-6.jpg

Petrecăreţii s-au delectat cu un tort delicios și un candy bar de la o cofetărie de prestigiu

Bineînţeles, Borcea  a fost mândru nevoie mare lângă doamna lui şi a zâmbit, s-a distrat şi a fumat trabuc, ca un gentleman. Invitaţii, care au fost peste o sută la număr, s-au delectat cu bucate alese, printre care sarmale şi friptură, iar pentru cei mai mici candy barul a fost atracţia serii. 

s72-3-7.jpg

Petrecăreţii s-au delectat cu un tort delicios și un candy bar de la o cofetărie de prestigiu

Bomboanele colorate, ciocolate şi brioşe, iar tortul micuţei botezate Leah Maria a fost ca din basme: prăjitura festivă a avut două etaje, iar în vârf, o figurină în formă de pui de căprioară. Petrecerea micuţei Leah s-a terminat după miezul nopţii şi a primit nenumărate cadouri, flori şi bineînţeles bani.

s82-3-8.jpg

La 38 de ani, Anca Serea este o femeie împlinită. Are șase copii, iar aici o ține în brațe pe mezina familiei, care a fost creștinată sâmbătă

Se zvoneşte că totalul plicurilor a însumat în jur de 30.000 de euro. Bani pe care Anca Serea i-a pus deoparte, aşa cum a făcut pentru fiecare copil al ei.                                                                                                                                 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1