Petre Roman răspunde întrebărilor Denisei Rifai: „Vreau să exist așa cum sunt eu, și nu cum vor alții”

petre_roman_40_de_intrebari_cu_denise_rifai_2.jpg

Petre Roman este invitatul Denisei Rifai marți, 26 ianuarie
Sursă foto: Kanal D

Primul Premier al României postdecembriste, cu o carieră politică îndelungată, ocupând mai multe demnități în statul român, de numele său fiind legate o serie de evenimente politice importante, vine în această seară, în emisiunea moderată de Denise Rifai, la Kanal D, pentru a lămuri o serie de aspecte ce țin de viața sa personală și profesională.

La 27 de ani, Petre Roman se însura cu o femeie cu 6 ani mai mare ca el, divorțată și cu un copil. După un mariaj de 34 de ani și un divorț răsunător, se recăsătorea cu o femeie mai tânără cu 26 de ani, cu care are un băiețel. Aceasta decizie, alături de alte subiecte la fel de controversate, vor fi dezbătute marți, 26 ianuarie în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. Petre Roman va răspunde întrebărilor delicate legate de viața personală tumultoasă, dar și de cariera politică aflată în atenția publicului. 

„A fost tatăl dumneavoastră asasinat din ordinul lui Ceaușescu?”, „A fost lovitură de Stat sau Revoluție în `89?”, „Ați ajuns prim-ministru din întâmplare?”, „Cine nu v-a vrut președintele României?”, „Ați divorțat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc?”, „Sunteți supărat pe fiica dumneavoastră?”, „Aveți un copil din flori?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate celebrului om politic în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

petre-si-silvia.jpg

petre si silvia
Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în 2009
Sursă foto: Arhivă personală

„Dacă eu sunt ceea ce sunt, trebuie să mă manifest, să vreau să exist așa cum sunt eu, și nu cum vor alții. Eu, de fapt, am făcut un lucru firesc. Când o căsătorie nu a mai fost posibilă, așa cum au recunoscut ambele părți, și am cunoscut o femeie de care m-am îndrăgostit, m-am căsătorit cu ea, am făcut un copil. (...)  Asta e normalitatea!”, spune Petre Roman în ediția din această seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Petre Roman va vorbi despre cea care l-a făcut să simtă din nou iubirea, Silvia Chifiriuc. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Oana, Mioara și Catinca Roman au avut parte de multe necazuri în ultimii ani

    Viața bate filmul de cele mai multe ori, iar în cazul femeilor din familia Roman problemele se țin lanț. Par a fi blestemate la câte au dus în spate de-a lungul anilor. Ultima ghinionistă este Catinca. Ea a rămas și fără afacere, și fără casă și stă acum pe unde apucă.

  • Mioara Roman si Silvia Chifiriuc

    Se spune că în dragoste și în război este permis orice, iar pe asta probabil că s-a bazat și actuala parteneră de viață a lui Petre Roman când i-a spart casa fostului premier. Oana Roman a făcut dezvăluiri uluitoare despre momentul în care tatăl ei s-a hotărât să înceapă o viață nouă alături de Silvia Chifiriuc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1