Tavi Colen se pricepe şi la cântat şi la pescuit! Ce "monstru" a prins după ore întregi de aşteptare

tavi.jpg

E un pescar norocos

Silviu Călugăru (52 de ani) sau Tavi Colen (ex-Talisman) nu e doar un solist cu un timbru vocal de execepţie, ci şi un pescar experimentat, lăudându-se, adesea, pe conturile sociale, cu “monştrii” prinşi după ore de aşteptare, pe scăunel.

Imediat după perioada de izolare, cântăreţul a dat o fugă la Dunăre, de unde s-a pozat cu un crap imens în braţe, din care va prepara o plachie cu sos de roşii, cimbru, pătrunjel verde, usturoi şi vin din beci: “Are 21 kg, balta nu se spune, e la Dunăre”, a scris Tavi pe conturile sociale. Solistul a învăţat să gătească de la mama lui: “Când eram mic, mama ne punea la concurs şi pe mine, şi pe sora mea să vadă care ştie să cureţe cel mai bine usturoiul”, a povestit el.

Tavi, un iubit de nota zece! 

emma-stefan-tavi-colen-465x620-1.jpg

emma si tavi
Foto Arhivă personală

Tavi Colen și Emma Ștefan formează un cuplu de aproximativ un deceniu, iar în ciuda diferenței de vârstă de aproape 20 de ani ei au demonstrat că orice este posibil dacă există înțelegere și comunicare. Tavi nu este doar iubitul Emmei, ci și impresarul ei, cel care o ajută în sfera profesională. Nu de puține ori au urcat împreună pe scenă și au făcut spectacol. Ori de câte ori are ocazia Tavi vorbește despre iubita sa care i-a schimbat viața în bine și care este ca o a doua mamă pentru fiul pe care îl are din mariajul anterior. ”Aș putea să scriu mult și s-o laud în multe feluri pentru că merită, dar o să adun totul în doar câteva cuvinte. “Îți multumesc și sunt fericit că exiști în viața mea, Emma!”, a declarat într-un interviu, atunci când a fost întrebat despre iubita sa. 

tavi-si-emma.jpg

tavi-si-emma
Tavi Colen și Emma Ștefan formează un cuplu de 10 ani
Foto Arhivă personală

Tavi s-a străduit ca perioda izolării să fie una cât mai puţin stresantă pentru el şi iubita lui. Artistul nu a uitat nici de micile surprize care au făcut-o pe Emma să își înceapă fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze. Prezentatoarea a declarat că artistul îi aduce flori în fiecare dimineață, din grădină, lucru care pentru alte persoane ar putea părea neînsemnat, dar care pentru ea contează mult. 

12-13-tavi.jpg

tavi colen si emma de la zu
Tavi Colen și Emma Ștefan sunt împreună și pe scenă și acasă
Foto Arhivă Click!

 

Citește și 

Tavi Colen și Emma, poveste de dragoste ca în filme. Ce gest romantic face zilnic artistul pentru iubita mai tânără cu 19 de ani

Ce probleme are Tavi Colen cu iubita sexy: «Poate cineva să mă ajute?»

 

Loading...

Citește și

  • tavi colen si emma de la zu

    Complicate sunt căile dragostei! Tavi Colen și Emma Ștefan, cunoscută ca fiind una dintre vocile de la ZU, formează un cuplu de aproape 10 ani și fac echipă bună și acasă și pe scenă, căci Tavi este cel care impresarul tinerei. Recent, Emma a făcut o serie de declarații despre dragostea care vine și trece, iar cuvintele cântăreței i-au pus pe gânduri pe fanii care se întreabă dacă problemele au apărut în paradis. Artista a subliniat, totuși, că Tavi este un iubit de nota 10 care nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba despre a-i face pe plac.

  • Tavi Colen (51 de ani) și Emma Ștefan (31 de ani) sunt nedespărțiti atât pe scenă, cât și în viață, fiind un cuplu de invidiat. Iată însă că, zilele trecute, solistul a răbufnit pe conturile sociale, mai în glumă, mai în serios.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1