Pepe, în stare de șoc! Anunțul pe care l-a făcut legat de înmormântarea lui Costin Mărculescu

pepe_nasul.jpg

Pepe e extrem de afectat

Pe Costin Mărculescu și Pepe îi lega o relație de prietenie sinceră, de ani buni de zile! Tocmai de aceea, la aflarea veștii că a murit Mărculescu, parcă timpul s-a oprit puțin în loc pentru Pepe!

Contactat de reporterul Click!, Pepe nu își găsea cuvintele, este încă într-o stare de negare în ceea ce privește dispariția prietenului său, Costin Mărculescu, care a murit la 50 de ani, fiind găsit fără suflare în propiul apartament, în noaptea de miercuri spre joi (11 iunie). Artistul nu poate să vorbescă și chiar a crezut la început că este o glumă proastă! Pepe a aflat miercuri seară de trecerea în neființă a lui Mărculescu, în timpul emisiunii lui Dan Capatos, de la Antena 1. Telefonul a început să îi sune în mod repetat, iar Pepe era șocat, nefiind în stare să răspundă și să spună ceva. La ultima discuție, Costin Mărculescu îi spusese lui Pepe că își dorește să lanseze cartea la care a lucrat atâta timp. Acum îi pare rău că nu i-a cerut mai multe detalii despre aceasta. De asemenea, Pepe a anunțat că este dispus să sprijine financiar familia îndoliată, pentru înmormântare, de la cumpărarea sicriului sau a hainelor necesare, până la cele necesare parastaselor.

Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu pentru Dan Capatos

Un alt prieten extrem de afectat de moartea lui Costin Mărculescu este Dan Capatos, cel care a ne-a și adus, în emisiunea de miercuri seara, teribila veste. Dan Capatos a menționat că Mărculescu a fost invitatul lui, în nu mai puțin de 120 de emisiuni. Capatos a citit în direct și ultimul mesaj pe care l-a primit de la Costin Mărculescu. Acesta era tot cu gândul la lansarea cărții sale. "Eu voi trăi 588 de ani și m-am înscris în secta în care ai voie să bei doar vodcă și șampanie. Fac lansarea la Marshall, la Antonescu, facem un live de acolo, apoi petrecere. Că doar știi ce petreceri fac... ultimul lui mesaj către Capatos".

Citește și:

Câinele lui Costin Mărculescu i-a alarmat pe vecini. Animalul fusese salvat de pe câmp acum doi ani

Costin Mărculescu, umilit la televizor de soția lui. Culisele unui mariaj bizar, care a durat doar două luni

Loading...
 
 

Citește și

  • costin marculescu si tamara buciuceanu, scena din liceenii

    Costin Mărculescu a murit cu câteva săptămâni înainte de a împlini 51 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare în cadă, în locuința în care stătea alături de câinele său, Maxy. Deși în ultimii ani era cunoscut datorită aparițiilor sale în emisiuni mondene, mulți nu au uitat că el a devenit cunoscut în filmul "Liceenii", în care a jucat alături de actori cunoscuți.

  • costin marculescu trist

    Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi, după ce autoritățile au fost nevoite să spargă ușa de la apartamentul acestuia. Un obișnuit al emisiunilor de divertisment, Mărculescu se confrunta de ceva timp cu probleme financiare și profesionale, însă apropiații săi exclud ipoteza unei sinucideri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1