Pepe şi Raluca, naşi de cununie. Cum s-a îmbrăcat soţia cântăreţului la eveniment

nasi.jpg

pepe si raluca nasi
Pepe şi Raluca, naşi de cununie pentru bateristul trupei cu care cântă artistul
foto: captură video Instagram

Pepe şi Raluca au făcut noapte albă, fiind alături de finii lor la cel mai importat ecenimet din viaţa lor de cuplu. Artistul şi soţia lui l-au cununat pe bateristul trupei cu care cântă Pepe şi pe aleasa inimii lui, Andreea. După ce mirii au spus un "da" hotărât în faţa altarului, au petrecut până în târziu în noapte alături de părinţii spirituali şi invitaţii lor.

Pepe şi Raluca au fost din nou martori şi naşi la oficierea unei cununii, mirii fiind practic parte din familia lor. Giani Pârvan, bateristul trupei cu care Pepe cântă, s-a căsătorit la Starea Civilă cu iubita lui Andreea. Pentru evenimentul special din viaţa lor, mirii au purtat ţinute de gală, în timp ce naşii lor nu au vrut să epateze şi au adoptat un stil casual.

miri.jpg

miri cununie pepe si raluca
Pepe şi Raluca, naşi de cununie pentru bateristul trupei cu care cântă artistul
foto: captură video

Pepe a purtat un costum negru la care a asortat o pereche de pantofi sport, iar Raluca un costum  masculin în aceeaşi nuanţă cu pantofi loafer. Printre invitaţi s-a numărat Oana Roman, cu soţul şi fetiţa lor, Isabela. 

oana_roman.jpg

Oana Roman
Oana Roman a fost invitată la cununia prietenilor lui Pepe
Foto: arhivă personală

Fiica fostului premier, aflată într-un amplu proces de transformare, a îmbrăcat o rochie gri cu volane, la c are a asortat o pereche de pantofi stileto de culoare roşie. Micuţa Isabela a purtat o rochiţă roz de prinţesă. 

Pepe şi Raluca, naşi de meserie 

Raluca şi Pepe au cununat de-a lungul timpului mai multe cupluri, familia lor mărundu-se astfel. În 2017, cei doi au fost naşi de cununie pentru Miguel Pascu, fratele lui Pepe. Artistul şi soţia lui Raluca sunt, de altfel, şi naşii băieţelului lui Miguel. 

Pepe şi Raluca au devenit soţ şi soţie în primăvara lui 2012. Doi ani mai târziu, cei doi s+au cununat şi religios, Andra şi Cătălin Măruţă fiind cei care i-au însoţit la altar şi le-au devenit pătinţi spirituali. 

 

Citeşte şi: 

 

Soția lui Pepe, Raluca Pascu, din nou în rochie de mireasă! Cum arată vedeta

Pepe şi soţia «se bat» în afaceri

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1