Pepe şi-a parcat bolidul pe locurile pentru invalizi

pepe-main.jpg

Grăbit să ajungă la mall, cântăreţul nu s-a temut că ar putea să ia o amendă de până la 1.000 de lei
Foto: Mihai Ionescu

Este celebru, bogat, frumos şi sănătos tun! Cu toate acestea, Pepe îşi parchează bolidul de lux în locurile destinate persoanelor cu handicap. Aşa s-a întâmplat zilele trecute, când artistul se grăbea să ajungă la mall. Nu a mai avut răbdare să caute un loc de parcare normal, riscând amendă şi ridicarea maşinii.

Când eşti vedetă, îţi este permis orice, inclusiv să parchezi maşina pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi. Cel puţin asta cred VIP-urile. Pepe (37 de ani) este doar un exemplu de persoană publică care a greşit la acest capitol şi, din păcate, nu se află la prima abatere.

pepe-masina.jpg

Cântăreţul nu s-a sinchisit de semnele puse şi-n stânga, şi-n dreapta parcării speciale
Foto: Mihai Ionescu

Deşi are permis de conducere de 18 ani şi cunoaşte destul de bine regulile de circulaţie, iată că artistul le încalcă cu bună ştiinţă, sfidându-şi partenerii de trafic. Mai precis, zilele trecute, latino loverul Ionuţ Pascu, pe numele din buletin, a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce încerca să-şi parcheze bolidul la mall-ul din Băneasa.

pepe-masina2.jpg

S-a urcat în maşina de 80.000 de euro sub privirile mirate ale paznicului
Foto: Mihai Ionescu

Pentru ora respectivă, zona era destul de aglomerată, aşa că Pepe şi-a pierdut cumpătul în căutarea unui loc de parcare şi a ”plonjat” cu maşina sa BMW X6, în valoare de 80.000 de euro, direct pe locurile destinate persoanelor cu handicap. S-a dat jos şi a tulit-o spre complexul situat în zona de nord a Bucureştiului. A ocupat locul preţ de aproape două ore, timp în care un paznic a tot dat târcoale locului. Surpriza i-a fost mare când a văzut că în locul unei persoane în caruciorul cu rotile a apărut un tip perfect sănătos şi vedetă pe deasupra! Norocul lui a fost că nu i-a întâlnit pe poliţiştii de la rutieră, căci altfel risca să-i fie ridicată maşina şi să plătească amendă între 200 şi 1.000 de lei.

Însă lui Pepe îi plac pericolele, căci are în palmares două abateri de la lege, la volanul aceluiaşi bolid. Astfel, în noiembrie 2012, Pepe a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile după ce a fost prins conducând cu 104 kilometri la oră în localitatea buzoiană Spătaru, iar în iunie 2013 a rămas din nou fără permis de conducere pentru 90 de zile după ce a fost prins cu 127 de kilometri la oră, în localitatea argeşeană Albota, el fiind, totodată, amendat cu 675 de lei. Deci e client vechi al domnilor poliţişti de la Rutieră!

Şi Anna Lesko foloseşte locurile interzise

Cu ceva timp în urmă, pe un loc rezervat celor cu handicap a parcat şi Anna Lesko. Culmea! Ca şi Pepe, artista cu origini ruseşti se grăbea să ajungă la mall, aşa că nu a mai avut răbdare să caute un loc unde să-şi parcheze jeep-ul şi a ales varianta cea mai uşoară, riscând să primească o amendă usturătoare.

E cunoscut faptul că artista e din cale afară de grăbită, aceasta nerespectând culoarea semaforului sau alegând să ”taie” linia de tramvai.

Nici Narcisa Guţă nu parchează corect

Versurile melodiilor fostului ei soţ, celebrul manelist Nicolae Guţă, se pare că au ”prins-o” pe Narcisa. Femeie şmecheră, aceasta îşi parchează maşina de teren în locuri nepermise. Femeia care i-a fost alături mai bine de 15 ani solistului şi i-a dăruit şi un băiat, este destul de nepăsătoare cu regulile de circulaţie, folosind şi ea parcarea destinată exclusiv persoanelor cu handicap.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1