Pepe, sfaturi de viață: «Contează mult să știi să ierți»

Citeste tot despre: 

Pepe a vorbit despre parcursul lui în carieră, dar și cât de importantă este familia lui pentru el. Artistul a mărturisit că-i place să se uite la emisiuni mai vechi în care a apărut, deoarece îi place să vadă cât de mult a evoluat.

Pepe ține mult la imaginea lui, fapt pentru care a recunoscut că pentru el, omenia și sinceritatea sunt două calități pe care trebuie să le aibă toată lumea, inclusiv cei din media.

28827914_1558595574188528_507087634820492178_o.jpg

Pepe și Cătălin Măruță
Foto Facebook

"Cred că după 19 ani de carieră, contează seriozitatea și omenia. Contează mult să știi să ierți. Trebuie să treci peste toate situațiile încordate din viață. Important este să te reinventezi și să te lași descoperit. Lucrurile astea se văd la artiștii peste care au trecut anii și au rămas tot acolo sus, în top. Treci prin multe în 10 ani. Am trecut de la agonie la extaz. Îmi place mai mult de Pepe de acum. Familia mea e formată din fetițele mele și din Raluca. (...) Cu înscrisul la școală este mai complicat puțin. Nu se aplică aceeași regulă ca la grădiniță. Îmi place să mă uit la emisiunile cu mine din trecut. Zâmbesc în timp ce le privesc", a declarat Pepe la ProTv.

 

Loading...
 
 

Citește și