Pepe se face patron de grădiniţă! Cine îl ajută în afaceri

pepe_gradi.jpg

pepe gradinita proiect raluca pastrama casa
Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, soţia cântăreţului
foto: arhiva personală

Artiştii noştri au multe idei de afaceri pe lângă muzică. Pepe este unul dintre ei. Artistul a anunţat că îşi va deschide de luna viitoare o grădiniţă, unitate de învăţământ la care le va înscrie şi pe cele două fetiţe ale sale, Maria şi Rose.

Grădinița lui Pepe se va numi “Rosa Maria”, după numele fetițelor sale în vârstă de doi ani și jumătate, respectiv cinci ani.

“A fost ideea Ralucăi, soția mea, să facem o grădiniță. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădinița va funcționa în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu, și se va numi «Rosa Maria». I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior și exterior, iar acum suntem în faza în care achiziționăm mobiler și rechizite și angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniță cu opționale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică și actorie. Este foarte posibil să avem aici și o creșă, dar și after school. Grădinița își va deschide porțile în luna septembrie”, spune Pepe.

raluca si pepe gradinita Zoom
Grădiniţa lui Pepe îşi va deschide porţile din septembrie
foto: arhiva personală

Pentru că este foarte prins cu proiectele sale muzicale și de televiziune, Pepe nu se va putea implica în mod direct în conducerea acestei grădinițe. “Raluca se va ocupa în totalitate de această afacere, eu doar o voi susține, din toate punctele de vedere. Și cred că grădinița aceasta este cea mai bună afacere pentru viitorul familiei mele. De asemenea, mă bucur foarte mult că deja foarte mulți colegi artiști și-au exprimat dorința să-și înscrie copiii la grădinița noastră”, a mai spus artistul. Pepe poate fi văzut pe lângă concerte la Antea 1 unde este gazda emisiunii “Gashka mare”.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • Nu sunt numai bombe sexy pe Litoral, ci şi familişti care au ochi doar pentru neveste şi copii. În această categorie intră şi simpaticii Pepe şi Horia Brenciu, pe care fotoreporterii Click! i-au surprins la mare în cea mai frumoasă ipostază: cea de tătici devotaţi.

 • pepe rosa aniversare doi ani loc de joaca

  Petrecere mare în familia lui Pepe. Artistul şi soţia lui, Raluca, au sărbătorit-o pe mezina, Rosa Alexandra. Fetiţa împlineşte miercuri (5 apilie) doi anişori, dar părinţii i-au organizat ziua de naştere în avans la un loc de joacă din Bucureşti, unde cea mică s-a simţit în elementul ei.

 • Pentru Ionuţ Nicolae Pascu, alias Pepe, planetele s-au aliniat perfect în ultimii ani. S-a însurat, a devenit tată, iar în carieră îi merge mai bine ca oricând. La un concert câştigă de la 2.500 de euro în sus, iar în televiziune şi-a negociat contracte babane. Sursele noastre spun că doar de la “Te cunosc de undeva!” s-ar fi ales cu 30.000 de euro.

 • pepe raluca familie

  Andra (30 de ani) promite weekend-ul acesta un mare show la Sala Palatului, în zilele de 24, 25 și 26 februarie. Așa că fanii, dar și cei dragi ei, așteaptă cu sufletul la gură spectacolele de senzație care au fost programate în aceste trei zile.

 • Pepe (37 de ani) este un tătic de nota zece și, deși are agenda plină de concerte, el face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu cele două fiice ale sale, Maria (5 ani) şi Rosa (2 ani).

 • pepe plange marturisiti emotionante

  Pepe recunoaşte deschis că este un tip sensibil şi că plânge atunci când vrea să se descarce. Artistul ţi-a deschis sufletul şi a mărturisit că atunci când se emoâionează ajunge să verse lacrimi ca un copil. Ultima dată i s-a întâmplat să plângă de fericire.