Pepe s-a mutat deja cu noua iubită? Solistul și Yasmine Ody se cunosc din 2017

pepe_la_machiaj_2.jpg

Yasmine este un make-up artist cunoscut în show-biz. Așa s-au și întâlnit cei doi
Citeste tot despre: 

E treabă serioasă! Se pare că relația dintre Pepe și noua sa iubită a ajuns deja la un alt nivel, iar apropiații lor spun că s-au și mutat împreună! Frumoasa machioză, pe numele ei Yasmine Ody, și-a mutat hainele în locuința lui, semn că nu se cunosc de ieri, de azi, așa cum au încercat să dea impresia publicului.

În februarie, latino loverul a pus capăt unei căsnicii, de peste opt ani, cu Raluca Pastramă, femeia cu care are două fetițe mari, iar la trei luni și jumătate, el s-a afișat public pe conturile de socializare cu noua sa cucerire.
De fapt, pe brunetă o cunoștea din anul 2017 când l-a machiat pentru videoclipul unei piese, iar de atunci au rămas în relații bune. Iată că destinul i-a adus împreună, iar în prezent formează un cuplu, dincolo de colaborarea lor profesională.

Pepe a mărturisit, recent, că se va căsători din nou și își va întemeia o familie, dacă găsește femeie care-i place. Cine știe, poate a și găsit-o! Mai ales că este pe același tipar fizic cu fosta nevastă: înaltă, brunetă, buze frumoase, corp de manechin!

yasmine_1.jpg

Yasmine este un make-up artist cunoscut în show-biz. Așa s-au și întâlnit cei doi
Loading...