Pepe poate să își ia gândul de la încă un copil! Ce a spus soția artistului despre o nouă sarcină

pepe_si_raluca.jpg

pepe raluca casatorie relatie copil baiat fata
Pepe si Raluca par sa isi fi luat adio de la ideea de a mai avea si un baiat
foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Pepe, în repetate rânduri, a recunoscut că își dorește un băiat după ce, până acum, frumoasa lui soție, Raluca, i-a dăruit două fete. Cu toate acestea, pare-se, speranțele lui au fost spulberate.

Mai exact, Raluca a recunoscut că, acum, nu se mai gândește la o nouă sarcină. Motivele sunt însă, de înțeles, ea explicându-le în fața camerelor de luat vederi.

”Nu știu ce să zic. Acum, în momentul de față nu îmi mai doresc un copil. La noi a venit copilul la o diferență de 2 ani și 8 luni. Nu am mai avut timp pentru noi. Nu mai am răbdarea necesară, nu am mai avut timp pentru noi și vreau să fim bine așa cum suntem acum. Mi-aș fi dorit și un băiat, dar nu mai am putere acum”, a spus Raluca pentru Kanal D.

Cu toate acestea, recunoaște ea, este extreme de ferictă în compania celor două fetițe, maria și Rosa, pe care le are cu Pepe. Chiar dacă acesta, citat tot de Kanal D, pare, totuți, să mai spere că va avea și un băiețel. ”Nu e bine să îl programezi, când vine, vine. Tot ce a fost mai greu a căzut pe Raluca. Este o mamă foarte atentă și devotată și nopțile ei nedormite nu se pot compara cu altceva”, a spus Pepe.

Loading...
 
 

Citește și

  • Pepe (38 de ani) a devenit mult mai îndrăzneț, astfel că, de ceva vreme, în videoclipurile lui apar și fete cu trup de infarct. În urmă cu două zile, artistul a lansat un nou clip, intitulat ”Rămâne între noi”, o piesa veselă de vară, care abundă de scene sexy, și care deja a adunat peste 150.000 de vizualizări, pe Internet.

  • Nici de Sărbători nu au linişte. Marți, 3 aprilie, Oana Zăvoranu va da cu subsemnatul la Secţia 10 de Poliţie, în calitate de persoană vătămată. Aceasta îl acuză pe Pepe că i-ar fi stricat imaginea şi-i cere daune morale în valoare de 500.000 de euro.

  • N-am glumit când v-am spus că Pepe e familist convins şi că munceşte pe brânci pentru soţia şi fiicele lui. Aşa că, tot la ele s-a gândit când a decis să-şi deschidă o grădiniţă privată, afacere de care se va ocupa, în totalitate, jumătatea lui, Raluca. Vedeta Antenei 1 ne-a arătat ce frumos a amenajat interioarele pentru micuţi.

  • pepe

    Pepe a participat la nunta fiului lui Nicu Gheară, dar acest moment special pare că i-a stârnit amintiri frumoase și chiar dorințe. Descrierea pe care a adăugat-o la o fotografie de pe o rețea de socializare a lăsat loc de interpretări.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1