Pepe dă petrecere moca de ziua fetiţei. Incredibil cât ar costa evenimentul organizat la locul de joacă al lui Cristi Borcea VIDEO EXCLUSIV

pepemare879.jpg

Pepe este un tătic fericit. El e foarte mândru de fiica cea mare, Maria
Fotografii: Roberto Sălceanu

Dacă se poate şi gratis, bogdaproste! Asta pare că zice şi Pepe, de fiecare dată când bate palma pentru un serviciu pe care nu trebuie să-l plătească. N-a scos un leu din buzunar pentru botez sau nuntă, iar azi dă petrecere de ziua fetiţei sale, Maria, tot moca.

Face ce face şi reuşeşte să organizeze cele mai importante petreceri din viaţa lui fără să scoată vreun leu din buzunar. Pepe (36 de ani) profită de statutul de vedetă şi se înţelege cu patronii de localuri să-i pună totul la dispoziţie (mâncare, băuturi, organizare de top) pe gratis.

Cum a plătit Pepe pentru petrecere

salamese90889.jpg

Locul de joacă are şi un spaţiu pentru servit masa

În schimb, artistul le promite să promoveze restaurantul în presă. Reţeta a aplicat-o prima dată la petrecerea de după cununia civilă, în 18 aprilie 2012, apoi la botezul primei sale fetiţe, Maria, pe 16 decembrie 2012, dar şi la nunta care a avut loc anul trecut. Doar evenimentul mirilor, ce a fost unul fabulos, l-ar fi costat 100.000 de euro, dacă nu era Pepe, ci o persoană obişnuită cu dare de mână. Toate s-au ţinut la acelaşi local: Aristocrat Events Hall, din Capitală. S-a obişnuit aşa, astfel că nici petrecerea dată astăzi, de ziua Mariei, care împlineşte 3 ani, nu este plătită.

avionas8789.jpg

La inaugurare, angajaţii ne-au arătat cu ce se pot distra copiii

Pepe i-a convins pe cei care se ocupă de locul de joacă Magic Playground, din Drumul Taberei, să-i pună la dispoziţie spaţiul, ”zânele”, mâncarea şi băutura moca. ”Petrecerea începe la ora 18.00  şi vor veni 20 de copii, împreună cu părinţii lor, tot vedete, gen Simona Pătruleasa, Connect-r. Odată cu evenimentul are loc şi lansarea filmului «Clopoţica şi legenda bestiei de nicăieri». Pepe a cerut să-i facem un bufet cu de toate, dar şi un candy bar”, ne-au spus surse din cadrul locului de joacă de fiţe, al cărui patron este Cristi Borcea. Pe o eventuală notă de plată ar fi apărut la final 7.000 de lei, costul maxim.

Cântăreţul se putea limita la mai puţin, având în vedere că se duce acolo ca un simplu musafir. Meniul pentru un copil costă aici 50 de lei, iar petrecerile organizate de cei de la Magic Playground încep de la 1.000 de lei şi ajung la 7.000 de lei.

tonomate87988.jpg

Pentru copiii mai mari există „jucării” pe măsură

Ca să-şi îndeplinească obligaţiile contractuale, Pepe va permite accesul presei după ora 18.30.  Locul de joacă este cel mai mare din România, are trei nivele, şi a fost inaugurat la 1 iunie. Cei mici au la dispoziţie jocuri de rol: Supermarket, Spital, Beauty Salon, Poliţie, Pompieri, Fun school, Music Hall şi Palatul prinţeselor, iar copiii mai mari de 7 ani au acces în sălile simulatoare 3D şi 4D şi în orăşelul copiilor.

cucopil987889.jpg

În aprilie 2015, soţia Raluca i-a mai dăruit o fetiţă, Rosa Alexandra
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1