Ioana Ginghină și-a aniversat fiica: «Pentru fata mea aş muta munţii din loc»

121_1.jpg

Ioana și Ruxandra par mai degrabă surori
Citeste tot despre: 

Dragoste de mamă! Ioana Ginghină (42 de ani) a aniversat-o pe Ruxandra, rodul iubirii cu fostul soț, actorul Alexandru Papadopol, de care s-a despărțit anul trecut, exact pe 12 august, când copilul lor împlinea 11 ani.

”Azi este doar despre ea, despre îngerul din viața mea pentru care aș muta munții din loc doar ca să o știu fericită. Nu știu de ce Dumnezeu a ales ca, tot azi, după 12 ani, să fac un mare și important pas. Eu una nu cred în coincidențe și chiar cred că 12 august este ziua mea norocoasă. La mulți ani, Ruxandra mea, și să știi că nu știu cum e să cresc o fetiță de 12 ani, așa că ai răbdare cu mine. Te iubesc!”, a scris Ioana Ginghină, pe Facebook, în dreptul unei imagini cu ele.

Ioana Ginghină s-a căsătorit, pentru prima dată, la 21 de ani 

Ioana Ginghină a purtat numele de Papadopol între anii 2007 şi 2019, însă Alexandru nu a fost primul său soţ. Actriţa a ajuns pentru prima dată în faţa ofiţerului stării civile atunci când avea doar 21 de ani. A trăit o poveste de dragoste intensă şi  s-a căsătorit fără a sta prea mult pe gânduri, răspunzând provocării lansate de iubitul din acea vreme. 

 

Loading...

Citește și

  • ioana ginghina

    Ioana Ginghină, în vârstă de 42 de ani, a lăsat în urmă amintirile neplăcute şi sentimentele negative care au copleşit-o în perioada divorţului de cel care i-a fost soţ timp de 12 ani, Alexandru Papadopol. Actriţa şi-a regăsit din nou pofta de viaţă şi pare mai hotărâtă ca oricând să facă schimbări radicale în viaţa sa. Recent a anunţat că iubeşte din nou, iar miercuri, 5 martie, le-a arătat fanilor că munceşte din greu pentru a obţine o silueta de invidiat.

  • An de foc pentru actriţa Ioana Ginghină care se pare că încă nu şi-a încheiat chiar toate socotelile cu fostul soţ, Alexandru Papadopol. S-au despărţit în vară, însă ea a rămas cu vila de lângă Bucureşti şi cu amintirile care o „chinuiesc şi o răscolesc”. Iar acum, bruneta sexy din „Numai iubirea” şi-a reorganizat viaţa şi vrea să se mute chiar în inima Capitalei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1